Mazărea lui Deborah Madison cu Ricotta coaptă și pesmet

Mazărea lui Deborah Madison cu Ricotta coaptă și pesmet
Mazărea lui Deborah Madison cu Ricottan copt și pesmet ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 1,31 USD pe porție. O porție conține 290 calorii, 16g de proteine, și 17g de grăsime. Un amestec de parmezan, frunze de salvie, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până sare de mare ai putea urma acest curs principal cu Brownies Cu Sare De Mare De Zmeură ca desert. 171 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Mazăre cu Ricottan copt și pesmet, Deborah Madison ' s Spring Garden Hodgepodge de ridichi, praz și mazăre în funcție ..., și Salata de linte a lui Deborah Madison pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 375 de grade F. Ungeți ușor un vas mic de copt; un vas rotund din faianță spaniolă de aproximativ 6 inci este perfect pentru această cantitate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
2
Dacă ricotta dvs. este umedă și lăptoasă, scurgeți-o mai întâi punând-o într-o strecurătoare și apăsând excesul de lichid. Împachetați ricotta în vas, stropiți puțin ulei de măsline pe suprafață și coaceți 20 de minute sau până când brânza a început să se întărească și să se rumenească deasupra. Acoperiți suprafața cu firimiturile de pâine și continuați să coaceți până când firimiturile de pâine sunt rumenite și crocante, încă 10 minute. (Cantitatea de timp necesară pentru ca brânza ricotta să se coacă până la set poate varia enorm, deci poate dura mai mult decât timpii dați aici, mai ales dacă nu a fost scursă.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză RicottaBrânză Ricotta
PesmetPesmet
Ulei De MăslineUlei De Măsline
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Când brânza s-a terminat de copt, încălziți untul într-o tigaie mică la foc mediu. Când untul se spumează, adăugați șalotele și salvia și gătiți până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
UntUnt
BrânzăBrânză
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați mazărea, 1/2 cană de apă și coaja de lămâie. Fierbeți până când mazărea este verde aprins și fragedă; timpul va varia, dar ar trebui să fie de 3 până la 5 minute. Orice ai face, nu-i lăsa să devină gri. Condimentează cu sare și puțin piper proaspăt măcinat, nu prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
ApăApă
MazăreMazăre
SareSare
5
Împărțiți ricotta între 2 farfurii. Puneți mazărea peste brânză. Radeți niște parmezan peste toate și bucurați-vă cât este cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Brânză RicottaBrânză Ricotta
BrânzăBrânză
MazăreMazăre
6
Variație cu paste: gătiți aproximativ 1 cană de coji de paste în apă clocotită, sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PasteCoji De Paste
PastePaste
ApăApă
7
Scurgeți-le și aruncați-le cu mazărea, gătită ca mai sus, apoi cu ricotta. Mazărea se cuibărește în paste, ca niște perle verzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză RicottaBrânză Ricotta
PastePaste
MazăreMazăre
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții2
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista