Mazărea cu ochi negri a mamei

Nevoie de un curs principal fără gluten? Mazărea cu ochi negri a mamei ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 60g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 728 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 45 de minute. Dacă aveți usturoi, mazăre cu ochi negri, sare și piper și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este extraordinar. Încercați Salată de fasole sud-vestică cu fasole neagră, mazăre cu ochi negri, Pepp, Usturoi creveți cu piper negru și mazăre cu ochi negri, și Mazăre cu ochi negri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță mare la foc mediu-mic; gătiți și amestecați ceapa în untul topit până la translucid, aproximativ 5 minute. Se amestecă carnea de vită și se condimentează cu sare și piper. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand carnea este frageda si sucurile s-au fiert, aproximativ 30 de minute.
Se amestecă usturoiul și mazărea; se toarnă suficientă apă pentru a acoperi. Aduceți amestecul la fierbere, acoperiți și fierbeți la foc mic până când mazărea își schimbă culoarea și este fragedă și fierbinte și aproape tot lichidul a fost absorbit, aproximativ 1 oră.