Dacă 54 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., mazărea și salata fragedă cu unt de mentă ar putea fi un excelent fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 119 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână sare de mare, unt, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Mazăre fiartă cu unt, salată verde și mentă, Paste cu mazăre, sparanghel, salată de unt și Prosciutto, și Pui Prăjit Cu Salată De Unt Ofilită Și Mazăre.
Instrucțiuni
1
Combinați menta și untul într-un castron mic; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Aduceți 3 linguri de apă și sare la fiert într-o cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați mazărea în tigaie; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 5 minute. Top mazăre cu salată; acoperiți și gătiți 1 până la 2 minute sau până când salata se ofilește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat