Mazăre și păstăi
Mazărea și păstăile ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă servește 6. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 89 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână mazăre cu zahăr, mazăre mică, sare kosher și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Mazăre și păstăi, Mazăre Și Păstăi Cu Ceapă, și Păstăi de mazăre și ardei.
Instrucțiuni
Mazăre de abur, acoperită, 2 minute.
Adăugați mazăre verde în tigaie; abur 2 minute.
Combinați mazărea, untul și sarea într-un castron mare; aruncați ușor pentru a acoperi.
Serviți linguri într-un castron mic sau pe o farfurie cu margini.
Tăiați mazărea de zahăr în bucăți de mușcătură. Omiteți menta, dacă doriți.
Notă Nutrițională: Mazăre
Mazărele sunt pline de nutrienți. Sunt pline de proteine și fibre, plus un sortiment de vitamine și minerale, inclusiv vitaminele C și a și folat.