Mazăre, mentă și ardei iute

Mazăre, mentă și ardei iute
Mazărea, menta și Chilli dip necesită aproximativ 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 339 calorii, 16g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un lacto ovo vegetarian dieta. Este perfect pentru Super Bowl. 33 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de morcov, iaurt natural, frunze de mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. Funcționează bine ca un hor d ' oeuvre destul de ieftin. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. În general, această rețetă câștigă o scor super spoonacular de 100%. Dip Simplu De Mazăre De Mentă, Piept de pui de șofran cu mazăre engleză pur Aproxume, lăstari de mazăre și mentă, și Sandvișuri cu pâine prăjită și mentă: mazăre-Lafels sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Bateți mazărea, iaurtul, sucul de lămâie, chimenul, menta și ardeiul iute împreună într-un robot de bucătărie la o textură care vă place. Împărțiți între căzi de plastic pentru a le împacheta în cutii de prânz sau vârful într-un castron de servire. Prăjiți ușor Pitta, apoi tăiați-o în pene și serviți cu baie și morcovi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Chili în meniu? Încercați să împerecheați cu Cava, Grenache și Shiraz. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Campo Viejo Cava brut ros circulatorcu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Campo Viejo Cava Brut Rose
Campo Viejo Cava Brut Rose
O culoare roz strălucitoare strălucitoare. Plăcut și puternic pe nas, cu o prezență puternică de fructe de padure roșii coapte. Cu are o senzație rotunjită, plăcută în gură.
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista