Mazăre cu unt și ceapă perlată
Mazărea cu unt și ceapa perlată necesită aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 6 porții cu 128 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru 94 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de unt, mărar, ceapă perlată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 26%, ceea ce este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Mazăre cu unt și ceapă perlată, Mazăre Și Ceapă Perlată, și Cartofi, Mazăre Și Ceapă Perlată.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Într-o cratiță de 3 litri la foc mediu, combinați bulionul de pui, 2 linguri de unt și 2 lingurițe de mărar. Odată ce lichidul se încălzește, adăugați ceapa perlată și mazărea. Gatiti si amestecati 5 minute pana se acopera bine si se ingroasa usor.
Adăugați năsturelul, untul rămas și mărarul; condimentează cu sare și piper.