Mazăre Cremoasă De Ciuperci

Mazăre Cremoasă De Ciuperci
Mazărea cremoasă de ciuperci necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această garnitură are 221 calorii, 6g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă vegetariană servește 4 și costă 73 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Mergeți la magazin și ridicați smântână, sare, ciuperci și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. În general, această rețetă câștigă o nu atât de remarcabil scor spoonacular de 35%. Rețete similare includ Friptură cu crustă de ciuperci și boabe de piper într-un sos cremos de ciuperci Brie, Ciupercă portobello prăjită cu ou Pocat într-un sos cremos de ciuperci, și Blini de pui și ciuperci cu sos cremos de ciuperci.

Instrucțiuni

1
Umpleți o cratiță mică cu un centimetru de apă. Aduceți la fierbere, adăugați mazăre și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
MazăreMazăre
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se scurge și se lasă deoparte.
3
Topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
Adăugați ciuperci și ceapă și gătiți câteva minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
CeapăCeapă
5
Presărați făină peste ciuperci și gătiți timp de 1 minut, amestecând continuu. Se amestecă treptat smântâna și se condimentează cu sare, piper și nucșoară. Gatiti, amestecand pana se omogenizeaza si se ingroasa. Se amestecă mazărea și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
NucșoarăNucșoară
PiperPiper
CremăCremă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
MazăreMazăre
SareSare
6
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista