Mazăre bătută și fasole de ceară
Mazărea bătută și fasolea de ceară ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară, prietenoasă cu fodmap și vegetariană are 262 calorii, 14g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,31 USD pe porție. Un amestec de fasole de ceară, suc de lămâie, mazăre și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Mazăre Bătută, Mazăre Bătută Cu Prosciutto, și Mazăre Proaspătă Bătută pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Adăugați mazărea și fasolea și gătiți până când sunt crocante, 3 până la 4 minute.
Încălziți uleiul și untul într-o tigaie mare la foc mediu.
Adăugați mazărea, fasolea, sarea, piperul și sucul de lămâie și gătiți până se încălzește, aproximativ 2 minute.
Se ia de pe foc, se adaugă menta și se aruncă bine.