Masters Somon Marinat

Masters Somon Marinat
Masters somon marinat ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 465 calorii, 47G de proteine, și 23g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6 și costă 6,95 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți lemongrass, sos de soia, scallions și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până mango ai putea urma acest curs principal cu Biscuiți Paleo Mango cu unt de Mango ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este remarcabil. Încercați Ziua mea la Masters și Masters celebrul sandwich cu brânză Pimento, Georgia Peach Ice Cream Sandwich de la maeștri, și Top Chef Masters' Jody Adam ' s fisticul-Pesto de țelină pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați 1 la un moment dat prin deschiderea de alimentare a unui blender care rulează, mango, părți fragede de lemongrass, cilantro, scallions, shallot și rădăcină de ghimbir până când încep să formeze o pastă. Lăsați blenderul să funcționeze și prin deschiderea de alimentare adăugați pasta de curry și sosul de chili sriracha și amestecați împreună câteva secunde, apoi continuați adăugând lichidele 1 odată: Chardonnay, sos de soia, suc de portocale și lapte de cocos. Rezervați jumătate din acest amestec într-un castron mic pentru a face un sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SrirachaSriracha
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
Pastă De CurryPastă De Curry
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
ChardonnayChardonnay
Elixirul GElixirul G
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
şalotă, Rasă Sau Tocatăşalotă, Rasă Sau Tocată
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Aranjați somonul într-un castron puțin adânc și turnați cealaltă jumătate a amestecului peste pește. Se acoperă și se lasă la marinat la frigider cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
3
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Transferați amestecul de sos rezervat într-o cratiță mică și gătiți la foc mediu-mare până când începe să buleze și să se îngroașe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
5
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie sigură pentru cuptor și căutați fiecare parte a somonului (partea pielii în jos mai întâi) fără a deranja primele 3 până la 4 minute de timp de căutare pe fiecare parte. (Acest lucru permite suprafeței să se caramelizeze, astfel încât peștele să nu se rupă atunci când îl răsturnați.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Transferați tigaia în cuptor pentru a termina peștele - încă 5 până la 7 minute, în funcție de grosimea fileurilor. Nu gătiți prea mult peștele. Se face atunci când izvorăște din nou după ce este ușor înțepat. Folosiți o mănușă de cuptor pentru a scoate tigaia din cuptor (mânerul va fi fierbinte).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Carne Asada Feliate Subțire (friptură De Vită)Carne Asada Feliate Subțire (friptură De Vită)
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Transferați somonul într-un platou și lăsați să se odihnească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Maioneza, Plus Mai Mult, La NevoieMaioneza, Plus Mai Mult, La Nevoie
8
Se strecoară sosul și se pune lingura peste fileurile de somon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De SomonFile De Somon
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Un vin ai putea încerca este Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
Crama Tyler Santa Barbara County Chardonnay
2015 a adus cea mai veche epocă a deceniului de până acum. După recoltele mari din 2013 și 2014 și seceta continuă, vița de vie a produs o fracțiune din fructe decât în ultimii doi ani. Au scăzut cu aproximativ 30% în general, dar rezultatul a fost o calitate excepțională și vinuri profunde, puternice, cu o aciditate mare. Citrice, anason, soluție salină și energic.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate83
Revista