Mashers

Mashers
Mashers ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă 66 de cenți pe porție. O porție conține 271 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de usturoi, cartofi roșii, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Mashers Rozmarin-Parmezan, Green Chile Mashers, și Zară Prăjită Usturoi Mashers pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați cartofii într-o oală mare și acoperiți doar cu apă rece de la robinet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Se pune la foc mare și se condimentează apa cu 1 până la 2 lingurițe de sare (ar trebui să aibă gust de apă de mare). Acoperiți oala și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Între timp, combinați lactatele și usturoiul într-o cratiță mică și aduceți la foc mic la foc mediu. Păstrați acest amestec abia fierbe până când cartofii sunt gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
4
De îndată ce apa ajunge la fierbere, scoateți capacul și reduceți căldura la foc mic. Gatiti timp de 15 pana la 20 de minute sau pana cand o bucata de cartofi poate fi usor zdrobita cu o pereche de clesti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
CleșteClește
5
Scurgeți, apoi întoarceți cartofii în tigaie, întoarceți oala la căldură și agitați timp de 30 de secunde, astfel încât apa de suprafață să se poată evapora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Scoateți oală și a stabilit pe un prosop sau tampoane fierbinte.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Se toarnă aproximativ jumătate din amestecul de usturoi în cartofi și se amestecă cu un masher de cartofi de modă veche. Începeți să degustați și să priviți consistența imediat. Dacă masherii par uscați sau blandi, adăugați mai mult din amestecul de usturoi. Evitați peste mashing sau vei termina cu gluey în loc de pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
8
Serviți drept sau garnisiți cu oricare dintre următoarele: pătrunjel, scallions tocate, slănină mărunțită, roșii uscate la soare (dacă aveți cele uscate, asigurați-vă că le rehidratați.) hrean ras, sos de hrean, pesto, mai multă slănină,
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La SoareRoșii Uscate La Soare
Sos De HreanSos De Hrean
Bucăți Reale De SlăninăBucăți Reale De Slănină
HreanHrean
Ceapa VerdeCeapa Verde
PătrunjelPătrunjel
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
9
Ciuperci sotate...folosește-ți imaginația.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista