Mashers
Mashers ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 8 și costă 66 de cenți pe porție. O porție conține 271 calorii, 7g de proteine, și 3G de grăsime. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de usturoi, cartofi roșii, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Încercați Mashers Rozmarin-Parmezan, Green Chile Mashers, și Zară Prăjită Usturoi Mashers pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați cartofii într-o oală mare și acoperiți doar cu apă rece de la robinet.
Se pune la foc mare și se condimentează apa cu 1 până la 2 lingurițe de sare (ar trebui să aibă gust de apă de mare). Acoperiți oala și aduceți la fierbere.
Între timp, combinați lactatele și usturoiul într-o cratiță mică și aduceți la foc mic la foc mediu. Păstrați acest amestec abia fierbe până când cartofii sunt gata.
De îndată ce apa ajunge la fierbere, scoateți capacul și reduceți căldura la foc mic. Gatiti timp de 15 pana la 20 de minute sau pana cand o bucata de cartofi poate fi usor zdrobita cu o pereche de clesti.
Scurgeți, apoi întoarceți cartofii în tigaie, întoarceți oala la căldură și agitați timp de 30 de secunde, astfel încât apa de suprafață să se poată evapora.
Scoateți oală și a stabilit pe un prosop sau tampoane fierbinte.
Se toarnă aproximativ jumătate din amestecul de usturoi în cartofi și se amestecă cu un masher de cartofi de modă veche. Începeți să degustați și să priviți consistența imediat. Dacă masherii par uscați sau blandi, adăugați mai mult din amestecul de usturoi. Evitați peste mashing sau vei termina cu gluey în loc de pufos.
Serviți drept sau garnisiți cu oricare dintre următoarele: pătrunjel, scallions tocate, slănină mărunțită, roșii uscate la soare (dacă aveți cele uscate, asigurați-vă că le rehidratați.) hrean ras, sos de hrean, pesto, mai multă slănină,
Ciuperci sotate...folosește-ți imaginația.