Masala de mazăre cu ochi negri

Masala de mazăre cu ochi negri
Masalan de mazăre cu ochi negri este un fără gluten și vegan garnitură. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 8 porții cu 84 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână zahăr, coriandru, garam masala și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Masala de mazăre cu ochi negri, Masala De Mazăre Cu Ochi Negri, și Salată de mazăre cu ochi negri de Anul Nou cu măsline negre, fetan și usturoi prăjit pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scurgeți mazărea chiar înainte de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
2
Încălziți o oală mare antiaderentă sau o oală sub presiune. Pulverizați fundul cu spray de gătit (omiteți dacă oala este antiaderentă) și adăugați ceapa. Gatiti, amestecand, pana cand ceapa se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
10 Catei De Usturoi, Intregi10 Catei De Usturoi, Intregi
3
Adăugați semințele de chimen și gătiți timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
4
Adăugați asafetida, ghimbirul și usturoiul și amestecați aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AsafoetidaAsafoetida
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
5
Adăugați mazărea scursă și toate ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
6
Adăugați 2 căni de apă și aduceți la fierbere mică. Dacă gătiți sub presiune, sigilați aragazul, aduceți la presiune ridicată și gătiți timp de 7 minute; scoateți-l de pe foc și lăsați presiunea să scadă în mod natural. Verificați condimentul și adăugați mai multă sare și garam masala, dacă este necesar. Fierbeți neacoperit câteva minute pentru a permite aromelor să se amestece și zdrobiți câteva mazăre pe partea laterală a oalei pentru a îngroșa sosul. Dacă toate mazărea nu sunt complet fragede, acoperiți, dar nu sigilați aragazul și fierbeți până când mazărea este fragedă. Dacă gătiți într-o oală obișnuită, acoperiți și fierbeți până când mazărea cu ochi negri este fragedă (în funcție de vârsta mazării, 30-60 de minute). Verificați condimentul și adăugați mai multă sare și garam masala, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Se presară pătrunjel sau coriandru și se servește cu orez sau pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Jules Taylor Gruner Veltliner cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Jules Taylor Gruner Veltliner
Jules Taylor Gruner Veltliner
Un vin vibrant plin de lămâie și piersici albe, cu un strat delicat de vanilie și o mușcătură de piper alb înțepător. Oferă o coloană vertebrală uscată, dar este stratificată și cremoasă, cu aciditate moale și nuanțe de nuci. Este luminos și proaspăt, cu o mare bogăție și textură din fermentul sălbatic și oferă un finisaj deosebit de lung și armonios.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate25
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista