Masala de conopidă și Tofu

Masala de conopidă și Tofu
Conopida și tofu Masala ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 409 calorii, 20g de proteine, și 25g de grăsime pe porție. Pentru $3.09 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Dacă aveți la îndemână ardei serrano, coriandru măcinat, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma iaurtul simplu, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat De Piersici Sănătos De 5 Minute ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Tofu Tikka Masala, Masala-Tofu Burger, și Masala Spiced Tofu Scramble.

Instrucțiuni

1
Așezați blocul de tofu pe o farfurie și așezați o altă farfurie deasupra. Setați o greutate de 3 până la 5 kilograme deasupra (un recipient umplut cu apă funcționează bine). Apăsați tofu timp de 20 până la 30 de minute, apoi scurgeți și aruncați lichidul acumulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
2
Preîncălziți un cuptor la 375 grade F (190 grade C). Ungeți o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Bateți iaurtul, sucul de lămâie, 2 lingurițe de chimen, ardeiul cayenne, boia de ardei, 1 linguriță garam masala și ghimbirul tocat împreună într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg1 Jalapeno Proaspăt întreg
Garam MasalaGaram Masala
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Tăiați tofu în cuburi de 1/2 inch și amestecați ușor în amestecul de iaurt. Aranjați cuburile de tofu pe foaia de copt pregătită, astfel încât să nu se atingă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați Prajitura Congelată Strat De VanilieAmbalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
5
Coaceți tofu-ul în cuptorul preîncălzit până când tofu-ul s-a întărit și sosul nu mai este lipicios, 45 de minute până la 1 oră. Întoarceți ușor tofu la fiecare 15 minute în timpul coacerii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Între timp, topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu. Gatiti usturoiul si ardeii serrano in untul fierbinte pana se inmoaie, aproximativ 3 minute. Se amestecă coriandrul, 2 lingurițe de chimen, 2 lingurițe de garam masala și sare. Gatiti inca un minut pentru a elibera parfumul condimentelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)
Garam MasalaGaram Masala
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați sosul de roșii și buchețelele de conopidă; acoperiți și gătiți, amestecând frecvent până când conopida este fragedă, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
8
Odată ce conopida este fragedă, amestecați jumătate și jumătate, mazărea, coriandrul și cuburile de tofu coapte. Aduceți la foc mic și gătiți 5 minute sau până când se atinge grosimea dorită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Indian. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Pfaffl Zeiseneck Gruner Veltliner. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Pfaffl Zeiseneck Gruner Veltliner
Pfaffl Zeiseneck Gruner Veltliner
Incredibil de crocant și bine dezosat, cu mult piper și un strop de extravaganță. Nu e de mirare, pentru că acest vin crește pe cel mai mare recif de stridii fosile din lume.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate14
Revista