Marțipan de noapte de vară cu petale de trandafir
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați marțipanul de noapte de vară cu petale de trandafir. Această rețetă servește 4 și costă 1,48 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 588 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți albus de ou, zahăr de cofetari, sirop de porumb și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Visul nopții de vară, Cakespy: crema unei nopți de vară, și Mango Marinat Cu Petale De Trandafir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: colorant alimentar în diferite culori de roșu, galben, albastru, verde, amestecat pentru a crea culori secundare, dacă se dorește - și 3 sau 4 perii mici de acuarelă sterilă
Frământați împreună pasta de migdale, albușul de ou și zahărul cofetarilor.
Amestecați colorantul alimentar, după cum doriți, pentru a face culori secundare, cum ar fi violet și portocaliu. Împărțiți aluatul de marțipan și culoarea cu colorarea alimentelor. Se modelează în forme de fructe și se așează pe o foaie de copt ușor unsă. Utilizați perii pentru a picta detalii pe " fructe."
Lăsați să se usuce timp de 1 oră înainte de a glazura marțipanul.
Pentru glazură, combinați apa și siropul de porumb într-o cratiță mică.
Se încălzește la fierbere, apoi se scoate imediat de pe foc și se unge marțipanul cu glazura.
Lăsați să se usuce timp de 30 de minute.
Împerecheați petalele de trandafir cu frunze de mentă și presărați cu zahăr pudră. Aranjați marțipanul în jur.