Marți Fără Gluten: Înghețată Cu Aluat De Biscuiți Cu Ciocolată

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați marți fără Gluten: înghețată cu aluat de biscuiți cu ciocolată. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și prietenoasă cu FODMAP are 1607 calorii, 23g de proteine, și 79G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 302 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână făină de orez, zahăr granulat, înghețată cu ciocolată și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Înghețată cu aluat de biscuiți cu ciocolată-cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten, Mușcături de aluat de prăjituri cu ciocolată vegană crudă (fără gluten, fără soia), și Trufe De Aluat Pentru Biscuiți Cu Ciocolată [Fără Gluten, Fără Zahăr Rafinat] pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți aluatul: într-un castron mic, amestecați împreună inul măcinat și apa fierbinte. Pune deoparte. Într-un castron mediu, amestecați împreună făina de orez alb, făina de sorg,bicarbonatul de sodiu și sarea.
În bolul mixerului de stand prevăzut cu atașament cu palete (sau castron mare), cremă împreună scurtarea și zaharurile la viteză medie mare. Cremă până se formează o pastă groasă, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați amestecul de in și vanilia. Cremă până când amestecul este ușor și pufos, aproximativ 45 de secunde.
Opriți mixerul și răzuiți fundul și părțile laterale ale bolului.
Adăugați ingrediente uscate. Porniți mixerul la viteză medie.
Se amestecă până se formează aluatul, aproximativ 30 de secunde. Opriți mixerul și adăugați chipsuri de ciocolată. Porniți mixerul la viteză mică.
Se amestecă până când chipsurile sunt combinate, aproximativ 15 secunde.
Aruncați aluatul, aproximativ 1/2 lingurițe fiecare, pe foaia de copt pregătită. Acoperiți tigaia cu folie de plastic și răciți până când bilele de aluat sunt ferme, aproximativ o oră.
Scoateți înghețata din congelator.
Așezați-l pe blat pentru a se înmuia, aproximativ zece minute. Folosind o lingură mare, scoateți înghețata înmuiată, lucrând din exteriorul cutiei spre centru, într-un recipient sigur pentru congelator. În timp ce lucrați, punctați înghețata cu bile de aluat răcite. (Dacă înghețata începe să se înmoaie prea mult, întoarceți recipientele la congelator, lăsați înghețata să se întărească și apoi terminați rețeta.)
După ce toată înghețata a fost transferată, înghețată netedă cu spatele unei linguri.
Apăsați o bucată de folie de plastic direct pe suprafața înghețatei. Acoperiți recipientul cu un capac etanș. Congelați până când este ferm și serviți.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Înghețata funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.