Marți Fără Gluten: Prăjituri Cu Pâine Scurtă
Marți fără Gluten: cookie-urile cu pâine scurtă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 111 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 30 și costă 13 cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1336 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr granulat, unt, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Marți Fără Gluten: Cookie-Uri Decupate, Marți Fără Gluten: Prăjituri Cu Zahăr, și Marți Fără Gluten: Fursecuri Cu Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 de bucăți de hârtie de copt cu hârtie pergament. Într-un castron mic, amestecați împreună făina de orez alb, făina de orez dulce, amidonul de porumb, sarea, praful de copt și guma de xantan. În bolul mixerului de stand prevăzut cu atașament cu palete, unt de smântână, zahăr și extract de vanilie împreună, la viteză medie-mică, până când se formează o pastă groasă, aproximativ 30 de secunde. Opriți mixerul standului.
Adăugați ingrediente uscate. Porniți mixer și amestecați până se formează un aluat, aproximativ trei minute.
Făină de orez ușor albă blatul tău. Întoarceți aluatul pe blat și formați aluatul într-un disc. Folosind un sucitor, întindeți aluatul, cu grosimea de aproximativ 1/4 inch.
Tăiați folosind un tăietor rotund și așezați fursecurile pe foaia de copt pregătită, la aproximativ doi centimetri distanță.
Coaceți până când prăjiturile sunt ușor maronii aurii pe margini și aromate, aproximativ 30 de minute.
Lăsați cookie-urile să se răcească pe tigaie timp de cinci minute și apoi transferați-le pe grătar pentru a se răci. Repetați folosind aluatul rămas.