Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați marți fără Gluten: prăjituri Mini-cafea. Această rețetă face 30 de porții cu 180 de calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, făină de orez, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 240 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Marți Fără Gluten: Prăjituri Cu Pâlnie, Mini prăjituri Bundt de dovleac (fără gluten, Vegan, fără lactate), și Mini Mac și prăjituri cu brânză fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătiți toppingul: într-un castron mic, amestecați făina de orez alb, amidonul de porumb, zaharurile și scorțișoara măcinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
Scorțișoară Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Adăugați untul topit și extractul de vanilie. Se amestecă până când amestecul seamănă cu firimituri fine. Nu vrei prea face firimituri mari - - - acestea se pot scufunda pe fundul tortului în timpul coacerii. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
3
Pregătiți tortul: Preîncălziți cuptorul la 350 F;. Pulverizați 24 de cavități pentru brioșe cu spray de gătit antiaderent. Într-un castron mare, amestecați împreună zahărul granulat, făina de orez alb, amidonul de porumb, praful de copt, sarea și bicarbonatul de sodiu. Într-un castron mic, amestecați laptele, ouăle, uleiul, extractul de vanilie și extractul de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Ardei Verde Mediu, Galben Dulce, Roșu și Portocaliu, Tăiați Julienne
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Ulei De Scorțișoară, Opțional
Tarhon Opțional
Cireșe Confiate Suplimentare
Chifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate Suplimentare
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
4
Se toarnă ingrediente umede peste ingrediente uscate.
5
Bateți până se omogenizează. Aluatul va fi subțire.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
6
Umpleți cupele de brioșe pregătite pe jumătate pline. Presărați generos și ușor toppingul pregătit peste fiecare tort, aproximativ o lingură fiecare.
Echipamente pe care le vei folosi
Jumătăți De Biscuiți Graham
7
Coaceți prăjiturile până se rumenesc. Ar trebui să revină la atingere, aproximativ 18 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
8
Scoateți tigaia din cuptor. Lăsați prăjiturile să se răcească în tigaie timp de cinci minute înainte de a le transfera într-o grătar pentru a se răci complet. Pentru a scoate prăjiturile din tigaie, rulați o spatulă metalică în jurul marginilor tortului și folosiți spatula pentru a ridica tortul din tigaie. Păstrați prăjiturile într-un recipient acoperit timp de până la trei zile pe tejghea sau congelați prăjiturile răcite până la o lună.