Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați marți fără Gluten: prăjituri Mini-cafea. Această rețetă face 30 de porții cu 180 de calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, făină de orez, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 240 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Marți Fără Gluten: Prăjituri Cu Pâlnie, Mini prăjituri Bundt de dovleac (fără gluten, Vegan, fără lactate), și Mini Mac și prăjituri cu brânză fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătiți toppingul: într-un castron mic, amestecați făina de orez alb, amidonul de porumb, zaharurile și scorțișoara măcinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Scorțișoară Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați untul topit și extractul de vanilie. Se amestecă până când amestecul seamănă cu firimituri fine. Nu vrei prea face firimituri mari - - - acestea se pot scufunda pe fundul tortului în timpul coacerii. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată Semidulce
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3
Pregătiți tortul: Preîncălziți cuptorul la 350 F;. Pulverizați 24 de cavități pentru brioșe cu spray de gătit antiaderent. Într-un castron mare, amestecați împreună zahărul granulat, făina de orez alb, amidonul de porumb, praful de copt, sarea și bicarbonatul de sodiu. Într-un castron mic, amestecați laptele, ouăle, uleiul, extractul de vanilie și extractul de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și Fistic
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Nestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată Semidulce
Ulei De Scorțișoară, Opțional
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Se toarnă ingrediente umede peste ingrediente uscate.
5
Bateți până se omogenizează. Aluatul va fi subțire.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
6
Umpleți cupele de brioșe pregătite pe jumătate pline. Presărați generos și ușor toppingul pregătit peste fiecare tort, aproximativ o lingură fiecare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
7
Coaceți prăjiturile până se rumenesc. Ar trebui să revină la atingere, aproximativ 18 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Scoateți tigaia din cuptor. Lăsați prăjiturile să se răcească în tigaie timp de cinci minute înainte de a le transfera într-o grătar pentru a se răci complet. Pentru a scoate prăjiturile din tigaie, rulați o spatulă metalică în jurul marginilor tortului și folosiți spatula pentru a ridica tortul din tigaie. Păstrați prăjiturile într-un recipient acoperit timp de până la trei zile pe tejghea sau congelați prăjiturile răcite până la o lună.