Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați marți fără Gluten: prăjituri Mini-cafea. Această rețetă face 30 de porții cu 180 de calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați unt, făină de orez, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 240 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Marți Fără Gluten: Prăjituri Cu Pâlnie, Mini prăjituri Bundt de dovleac (fără gluten, Vegan, fără lactate), și Mini Mac și prăjituri cu brânză fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătiți toppingul: într-un castron mic, amestecați făina de orez alb, amidonul de porumb, zaharurile și scorțișoara măcinată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Scorțișoară Măcinată
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați untul topit și extractul de vanilie. Se amestecă până când amestecul seamănă cu firimituri fine. Nu vrei prea face firimituri mari - - - acestea se pot scufunda pe fundul tortului în timpul coacerii. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
3
Pregătiți tortul: Preîncălziți cuptorul la 350 F;. Pulverizați 24 de cavități pentru brioșe cu spray de gătit antiaderent. Într-un castron mare, amestecați împreună zahărul granulat, făina de orez alb, amidonul de porumb, praful de copt, sarea și bicarbonatul de sodiu. Într-un castron mic, amestecați laptele, ouăle, uleiul, extractul de vanilie și extractul de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Ulei De Scorțișoară, Opțional
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Se toarnă ingrediente umede peste ingrediente uscate.
5
Bateți până se omogenizează. Aluatul va fi subțire.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Umpleți cupele de brioșe pregătite pe jumătate pline. Presărați generos și ușor toppingul pregătit peste fiecare tort, aproximativ o lingură fiecare.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
7
Coaceți prăjiturile până se rumenesc. Ar trebui să revină la atingere, aproximativ 18 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Scoateți tigaia din cuptor. Lăsați prăjiturile să se răcească în tigaie timp de cinci minute înainte de a le transfera într-o grătar pentru a se răci complet. Pentru a scoate prăjiturile din tigaie, rulați o spatulă metalică în jurul marginilor tortului și folosiți spatula pentru a ridica tortul din tigaie. Păstrați prăjiturile într-un recipient acoperit timp de până la trei zile pe tejghea sau congelați prăjiturile răcite până la o lună.