Marți Fără Gluten: Clătite Cu Cereale Integrale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați marți fără Gluten: clătite cu cereale integrale. Această rețetă servește 4 și costă 93 de cenți pe porție. O porție conține 558 calorii, 12g de proteine, și 23g de grăsime. 37 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Dacă aveți la îndemână amidon de cartofi, făină de orez brun, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Marți Fără Gluten: Clătite, Marți Fără Gluten: Clătite De Porumb-Scallion, și Marți Fără Gluten: Clătite Cu Gogoși De Mere.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați făina de sorg, făina de orez brun, făina de in măcinată, praful de copt, sarea și guma de xantan. Într-un castron mic, amestecați laptele, ouăle, uleiul și extractul de vanilie.
Se toarnă ingredientele umede peste ingredientele uscate și se bate până se omogenizează.
Ușor ulei plat tigaie cu ulei vegetal.
Încălziți grătarul la foc mediu-mare.
Se toarnă aluatul, aproximativ 1/4 cană pe clătită, pe grătar. (Aluatul ar trebui să sfârâie când lovește tigaia. )
Gatiti aproximativ trei minute. Întoarceți clătitele când apar bule pe suprafața clătitelor și începeți să pop. Clătita ar trebui să înceapă să arate aproape uscată. Întoarceți și gătiți încă 1-1 1/2 minute.