Marți Fără Gluten: Bețișoare De Mozzarella

Marți Fără Gluten: Bețișoare De Mozzarella
Gluten-Free marți: bastoane Mozzarella ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 301 calorii, 5g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5393 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați piper, ulei vegetal, pesmet și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Marți Fără Gluten: Plăcintă Cu Dovleac De Nucă De Cocos Fără Lactate, Fără Ouă, Marți fără Gluten: tort cu condimente de dovleac cu ciocolată fără alergeni, și Marți Fără Gluten: S ' More Pie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aliniați trei plăci pe tejghea. Pe prima farfurie, amestecați împreună făină de orez alb, usturoi granulat, sare, busuioc uscat și piper negru proaspăt măcinat. Pe a doua farfurie, bateți ouăle până se omogenizează. Pe a treia farfurie, așezați pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Murături CușerMurături Cușer
Făină De Orez AlbFăină De Orez Alb
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Apă Fierbinte (100°F)Apă Fierbinte (100°F)
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
2
Tăiați bețișoarele de brânză în jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mortadella Feliată, Tăiată în Panglici Late De 1/2 InchMortadella Feliată, Tăiată în Panglici Late De 1/2 Inch
3
Rulați brânza de coarde în făină de orez alb, acoperind bine. Nu vrei pete goale pe bățul de brânză. Aveți grijă să acoperiți capetele bățului de brânză cu făină. Acest lucru împiedică "scurgerea" bățului în timpul prăjirii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Orez AlbFăină De Orez Alb
Mortadella Feliată, Tăiată în Panglici Late De 1/2 InchMortadella Feliată, Tăiată în Panglici Late De 1/2 Inch
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
4
Roll stick de brânză în ou, acoperire bine. Întoarceți bățul de brânză la făina de orez alb și acoperiți din nou. Reveniți din nou la ou și acoperiți bine. În cele din urmă, rulați bețișoare acoperite în pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Orez AlbFăină De Orez Alb
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Așezați bățul acoperit pe o tigaie sau un vas mare. Repetați până când toate bețișoarele sunt acoperite. Răciți bețișoarele de brânză timp de cinci minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mortadella Feliată, Tăiată în Panglici Late De 1/2 InchMortadella Feliată, Tăiată în Panglici Late De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6
Încălziți 1/2 inch de ulei într-o tigaie de 8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Presărați puțină făină de orez alb pe suprafața uleiului. Dacă făina sfârâie, uleiul este gata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Orez AlbFăină De Orez Alb
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
8
Scoateți bețișoarele de brânză din frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mortadella Feliată, Tăiată în Panglici Late De 1/2 InchMortadella Feliată, Tăiată în Panglici Late De 1/2 Inch
9
Așezați șase bețișoare de brânză în tigaie. Se prăjește 30 de secunde. Folosind o spatulă rezistentă la căldură, rulați bețișoarele în ulei pentru a se întoarce. Prăjiți încă 30 de secunde sau până când bețișoarele se rumenesc. Dacă orice brânză începe să se scurgă, scoateți bețișoarele din ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mortadella Feliată, Tăiată în Panglici Late De 1/2 InchMortadella Feliată, Tăiată în Panglici Late De 1/2 Inch
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Repetați cu bețișoarele de brânză rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mortadella Feliată, Tăiată în Panglici Late De 1/2 InchMortadella Feliată, Tăiată în Panglici Late De 1/2 Inch
11
Serviți cu sos și bucurați-vă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista