Marți Fără Gluten: Aluat Dulce De Tartă

Marți Fără Gluten: Aluat Dulce De Tartă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați marți fără Gluten: aluat dulce de tartă. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 816 calorii, 9g de proteine, și 62g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 2,32 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 72 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare, ciocolată, făină de orez și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Marți Fără Gluten: Înghețată Cu Aluat De Biscuiți Cu Ciocolată, Marți fără Gluten: tartă de roșii cu crustă de parmezan-rozmarin, și Marți Fără Gluten: Bare De Cheesecake Cu Cartofi Dulci.

Instrucțiuni

1
Pentru aluatul de tartă într-un castron mic, amestecați împreună făina de orez alb, făina de orez dulce și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Orez AlbFăină De Orez Alb
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Montați mixerul standului cu atașament plat cu palete. În bolul mixerului stand, smântână împreună unt, zahăr și vanilie la viteză medie până când se formează o pastă groasă și amestecul se luminează ușor, aproximativ 90 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Adăugați ingrediente uscate și amestecați timp de 30 de secunde.
4
Amestecul va fi uscat și sfărâmicios.
5
Opriți mixerul și răsturnați bolul. Porniți din nou mixerul la viteză medie.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Se amestecă până se formează un aluat, aproximativ două minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
7
Pulverizați ușor tigaia de 10 inci cu spray de gătit antiaderent. Transformați aluatul în tigaie pregătită. Folosind mâinile, apăsați aluatul uniform în partea de jos și părțile laterale ale tigaiei. Aluatul este rigid și va dura câteva minute pentru a apăsa în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Acoperiți tigaia cu folie de plastic și răciți timp de două ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Preîncălziți cuptorul la 375 F. când cuptorul este preîncălzit, scoateți tava din frigider. Pierceți fundul și părțile laterale cu o furculiță.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Dulci întunecate Proaspete, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
10
Coaceți până se rumenesc, aproximativ 20 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
11
Scoateți tigaia din cuptor și puneți-o pe grătar pentru a se răci.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
12
Când se răcește, dacă se dorește, se prepară umplutura ganache și se toarnă în coajă tartă.
13
Pentru umplutură: dacă folosiți nuci, puneți-le în tigaie medie la foc mediu-mare. Gatiti, amestecand frecvent, pana cand nucile sunt aromate si incep sa se rumeneasca. Răciți nucile prăjite pe o foaie de copt. Când se răcește, întindeți nucile uniform pe fundul cojii de tartă coapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
14
Într-o cratiță mică (2 litri), aduceți smântâna la fierbere la foc mediu. Când crema fierbe, scoateți-o de pe foc. Se amestecă ciocolata. Folosind o lingură de lemn, amestecați amestecul până când ciocolata este topită și ganache este strălucitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
15
Se toarnă ganache în coaja de tartă coaptă.
16
Se răcește tarta timp de patru ore sau peste noapte.
17
Scoateți tarta din frigider cu aproximativ o oră înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista