Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d ' oeuvre, asa ca da Maryland Crab Dip un try. Această rețetă fără gluten și pescatarian servește 15 și costă 43 de cenți pe porție. O porție conține 73 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime. Este perfect pentru Super Bowl. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați brânza cremă philadelphia, sosul lea & perrins Worcestershire, ceapa verde și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Maryland Crab Supa, Maryland Crab Supa, și Maryland Crab Supa.
Instrucțiuni
1
Bateți primele 7 ingrediente într-un bol mediu cu mixerul până se amestecă.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De Verjuic
2
Rezervați 1 linguriță. ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
3
Adăugați ceapa rămasă, carnea de crab și 1/2 cană de brânză mărunțită în amestecul de brânză cremă; se amestecă bine. Lingura în castron cu microunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Un Strop De Philadelphia®, Divizat
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Crabmeat
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
4
Cuptor cu microunde la mare 3 min. sau până se încălzește, amestecând după 1-1 / 2 min. Se acoperă cu brânză mărunțită rămasă și ceapă rezervată.
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Shellfish. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ai putea încerca este Hanna Chardonnay. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.