Martini crab unchiul Bubba ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 4,95 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 437 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați maioneză, sare, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Aripile unchiului Bubba, Unchiul Bubba ' s Seafood Pot Pie, și Unchiul Bubba miere Bourbon muștar aripa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare aduceți apă sărată la fierbere și albiți sparanghelul așezându-le în apă sărată clocotită timp de 1 minut și șocându-le imediat într-un bol cu apă cu gheață (o baie de apă cu gheață.) Tăiați chiar partea inferioară a sparanghelului și aruncați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Slănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Tăiați primii 2 centimetri de sparanghel și puneți deoparte pentru garnitură. Tăiați fin sparanghelul rămas. Într-un castron mediu, combinați sparanghelul cu maioneza, muștarul, roșiile, coaja de lămâie și sucul de lămâie. Îndoiți ușor carnea de crab în amestecul de sparanghel și condimentați după gust cu piper de lămâie și condimente de casă. Folosind sucul suplimentar de lămâie udați marginea paharului de martini și înmuiați-l în condimentul de fierbere a crabului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crab Se Fierbe Condimente
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Pentru Ungerea Insertului
Nonpareils Argintii
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Crabmeat
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Puneți amestecul de crab în paharul pregătit și serviți cu blaturile de sparanghel, pene de lămâie și măsline ca garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De Lămâie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Aluat De Pâine De Porumb
Crabi
4
Se amestecă ingredientele împreună și se păstrează într-un recipient etanș până la 6 luni.
Crustaceele pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Lapis luna Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.