Martini de Crab al unchiului Bubba

Martini de Crab al unchiului Bubba
Martini crab unchiul Bubba ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 4,95 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 437 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați maioneză, sare, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Aripile unchiului Bubba, Unchiul Bubba ' s Seafood Pot Pie, și Unchiul Bubba miere Bourbon muștar aripa pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o oală mare aduceți apă sărată la fierbere și albiți sparanghelul așezându-le în apă sărată clocotită timp de 1 minut și șocându-le imediat într-un bol cu apă cu gheață (o baie de apă cu gheață.) Tăiați chiar partea inferioară a sparanghelului și aruncați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Tăiați primii 2 centimetri de sparanghel și puneți deoparte pentru garnitură. Tăiați fin sparanghelul rămas. Într-un castron mediu, combinați sparanghelul cu maioneza, muștarul, roșiile, coaja de lămâie și sucul de lămâie. Îndoiți ușor carnea de crab în amestecul de sparanghel și condimentați după gust cu piper de lămâie și condimente de casă. Folosind sucul suplimentar de lămâie udați marginea paharului de martini și înmuiați-l în condimentul de fierbere a crabului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crab Se Fierbe CondimenteCrab Se Fierbe Condimente
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
CrabmeatCrabmeat
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Puneți amestecul de crab în paharul pregătit și serviți cu blaturile de sparanghel, pene de lămâie și măsline ca garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
CrabiCrabi
4
Se amestecă ingredientele împreună și se păstrează într-un recipient etanș până la 6 luni.

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Crustaceele pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Ai putea încerca Lapis luna Chardonnay. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Lapis Luna Chardonnay
Lapis Luna Chardonnay
Coajă de portocală, ananas copt, pâine prăjită și vanilie pe nas. Corpolent, proaspăt și plin de viață, cu piersici albe luxuriante și arome de mere coapte care duc la un finisaj sărat cu unt.
DificultateMediu
Gata În27 m.
Porții6
Scor De Sănătate26
Revista