Marshmallows de nucă de cocos necesită în jur 4 ore de la început până la sfârșit. Pentru 5 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 96 de porții cu 30 de calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr granulat, amidon de porumb, gelatină pudră și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Acesta este adus la tine de SippitySup. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 6%. Rețete similare sunt Marshmallows De Nucă De Cocos, Nucă de cocos-gheață marshmallows, și Marshmallows De Nucă De Cocos Prăjite.
Instrucțiuni
1
Într-un castron de ajutor pentru bucătărie adăugați 6 oz de apă rece și gelatină. Se amestecă ușor și se lasă să înflorească-aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gelatină
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Așezați vasul de ajutor pentru bucătărie peste o oală mică cu apă clocotită (Bain Marie) și amestecați pentru a dizolva gelatina-aproximativ 3-4 minutes.In o oală medie antiaderentă separată adaugă 6 oz rămase de apă, zahăr și ceașcă de sirop de porumb ușor. Se amestecă ușor doar pentru a se combina cu o lingură curată. La foc mediu aduceți amestecul de zahăr la 240 de grade fără a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Porumb Ușor
Gelatină
Zahăr
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cazan Dublu
Bol
Grăsime De Porc înapoi
3
Se ia de pe foc și se adaugă ceașca rămasă de sirop de porumb – se amestecă pentru a se combina. Cu mixerul care funcționează la nivel scăzut, turnați încet amestecul fierbinte în vasul de ajutor pentru bucătărie cu gelatina care a fost dizolvată. Odată ce zahărul fierbinte a fost complet adăugat, bateți cu accesoriul de tel pe mediu înalt timp de 12 - 15 minute sau până când este ușor și pufos. Bateți în 1 lingură de extract de nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Nucă De Cocos
Sirop De Porumb
Gelatină
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bateti
Bol
4
Combinați zahărul pudră și amidonul de porumb într-un castron mic. Pulverizați o tigaie metalică de 9-13 în tigaie cu spray de gătit antiaderent și praf ușor cu amestec de amidon de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Spray De Gătit
Amidon De Porumb
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
Tigaie
5
Se toarnă marshmallow în tigaia pregătită și se netezește cu o spatulă ușor pulverizată. Se lasă să se răcească descoperit peste noapte sau timp de cel puțin 4 ore.Întoarceți marshmallow pe o suprafață prăfuită cu amestecul de amidon de porumb rămas și tăiați în formele dorite. A se păstra într-un recipient etanș.