Marshmallows De Nucă De Cocos
Marshmallows de nucă de cocos necesită în jur 4 ore de la început până la sfârșit. Pentru 5 cenți pe porție, această rețetă acoperă 0% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 96 de porții cu 30 de calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr granulat, amidon de porumb, gelatină pudră și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Acesta este adus la tine de SippitySup. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 6%. Rețete similare sunt Marshmallows De Nucă De Cocos, Nucă de cocos-gheață marshmallows, și Marshmallows De Nucă De Cocos Prăjite.
Instrucțiuni
Într-un castron de ajutor pentru bucătărie adăugați 6 oz de apă rece și gelatină. Se amestecă ușor și se lasă să înflorească-aproximativ 5 minute.
Așezați vasul de ajutor pentru bucătărie peste o oală mică cu apă clocotită (Bain Marie) și amestecați pentru a dizolva gelatina-aproximativ 3-4 minutes.In o oală medie antiaderentă separată adaugă 6 oz rămase de apă, zahăr și ceașcă de sirop de porumb ușor. Se amestecă ușor doar pentru a se combina cu o lingură curată. La foc mediu aduceți amestecul de zahăr la 240 de grade fără a amesteca.
Se ia de pe foc și se adaugă ceașca rămasă de sirop de porumb – se amestecă pentru a se combina. Cu mixerul care funcționează la nivel scăzut, turnați încet amestecul fierbinte în vasul de ajutor pentru bucătărie cu gelatina care a fost dizolvată. Odată ce zahărul fierbinte a fost complet adăugat, bateți cu accesoriul de tel pe mediu înalt timp de 12 - 15 minute sau până când este ușor și pufos. Bateți în 1 lingură de extract de nucă de cocos.
Combinați zahărul pudră și amidonul de porumb într-un castron mic. Pulverizați o tigaie metalică de 9-13 în tigaie cu spray de gătit antiaderent și praf ușor cu amestec de amidon de porumb.
Se toarnă marshmallow în tigaia pregătită și se netezește cu o spatulă ușor pulverizată. Se lasă să se răcească descoperit peste noapte sau timp de cel puțin 4 ore.Întoarceți marshmallow pe o suprafață prăfuită cu amestecul de amidon de porumb rămas și tăiați în formele dorite. A se păstra într-un recipient etanș.