Marsala Rapidă De Pui

Marsala Rapidă De Pui
Rapid pui Marsala ia în jurul valorii de 30 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 41G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 486 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.04 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lactate gratuit dieta. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă de la Taste of Home necesită paste cu păr de înger multigrain, făină, condimente cu lămâie și piper și ulei de măsline. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, care este destul de bun. Rețete similare includ Ravioli Marsala de pui Buitoni cu sos de cremă Marsala de ciuperci, Ravioli Marsala de pui Buitoni cu sos de cremă Marsala de ciuperci, și Pui rapid A ' la rege.

Instrucțiuni

1
Gatiti pastele conform indicatiilor pachetului. Puneți puiul cu un ciocan de carne la 1/4-in. grosime. Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, amestecați făina, piperul de lămâie și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper De LămâiePiper De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
2
Adăugați pui, câte o bucată; închideți punga și agitați pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
3
Într-o tigaie mare, încălziți 1 lingură de ulei la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați pui; gatiti 4-5 minute pe fiecare parte sau pana nu mai este roz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
În aceeași tigaie, încălziți uleiul rămas la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Adăugați ciuperci; gatiti si amestecati pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
8
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
9
Adăugați vin; aduceți la fierbere. Gatiti timp de 5-6 minute sau până când lichidul este redus la jumătate, amestecând pentru a slăbi bucăți rumenite din tigaie. Întoarceți puiul în tigaie, întorcându-l pentru a acoperi cu sos; se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Scurgeți pastele; serviți cu amestec de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Merlot

Pinot Noir, Chardonnay și Merlot sunt alegeri excelente pentru Marsala de pui. Puiul într-un sos cremos se poate împerechea frumos cu un chardonnay. Cu ciupercile de pământ și sosul mai întunecat, marsala de pui poate rezista cu siguranță la un vin roșu precum merlot sau pinot noir. Ai putea încerca arbaleta Sonoma Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Arbaleta Sonoma Pinot Noir
Arbaleta Sonoma Pinot Noir
Îmbătrânit în stejar francez, acest Pinot Noir are o culoare granată frumoasă, cu arome de cireș Bing, zmeură roșie, condimente de copt și note subtile de vanilie. Prezintă o moliciune luxuriantă pe palat, cuplată cu arome de fructe concentrate roșii și albastre, cu un miez de cireș și zmeură închisă cu note orale violet violet. Corp mediu cu aciditate echilibrată care ridică aromele.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista