Marsala Rapidă De Pui
Rapid pui Marsala ia în jurul valorii de 30 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur de 41G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 486 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.04 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lactate gratuit dieta. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Această rețetă de la Taste of Home necesită paste cu păr de înger multigrain, făină, condimente cu lămâie și piper și ulei de măsline. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, care este destul de bun. Rețete similare includ Ravioli Marsala de pui Buitoni cu sos de cremă Marsala de ciuperci, Ravioli Marsala de pui Buitoni cu sos de cremă Marsala de ciuperci, și Pui rapid A ' la rege.
Instrucțiuni
Gatiti pastele conform indicatiilor pachetului. Puneți puiul cu un ciocan de carne la 1/4-in. grosime. Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, amestecați făina, piperul de lămâie și sarea.
Adăugați pui, câte o bucată; închideți punga și agitați pentru a acoperi.
Într-o tigaie mare, încălziți 1 lingură de ulei la foc mediu.
Adăugați pui; gatiti 4-5 minute pe fiecare parte sau pana nu mai este roz.
În aceeași tigaie, încălziți uleiul rămas la foc mediu-mare.
Adăugați ciuperci; gatiti si amestecati pana se inmoaie.
Adăugați usturoi; gatiti 1 minut mai mult.
Adăugați vin; aduceți la fierbere. Gatiti timp de 5-6 minute sau până când lichidul este redus la jumătate, amestecând pentru a slăbi bucăți rumenite din tigaie. Întoarceți puiul în tigaie, întorcându-l pentru a acoperi cu sos; se încălzește.
Scurgeți pastele; serviți cu amestec de pui.
Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Merlot
Pinot Noir, Chardonnay și Merlot sunt alegeri excelente pentru Marsala de pui. Puiul într-un sos cremos se poate împerechea frumos cu un chardonnay. Cu ciupercile de pământ și sosul mai întunecat, marsala de pui poate rezista cu siguranță la un vin roșu precum merlot sau pinot noir. Ai putea încerca arbaleta Sonoma Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Arbaleta Sonoma Pinot Noir]()
Arbaleta Sonoma Pinot Noir
Îmbătrânit în stejar francez, acest Pinot Noir are o culoare granată frumoasă, cu arome de cireș Bing, zmeură roșie, condimente de copt și note subtile de vanilie. Prezintă o moliciune luxuriantă pe palat, cuplată cu arome de fructe concentrate roșii și albastre, cu un miez de cireș și zmeură închisă cu note orale violet violet. Corp mediu cu aciditate echilibrată care ridică aromele.