Marsala De Pui Fiert
Marsalanul de pui fiert este un fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $5.53 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 744 calorii, 46G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Dacă aveți cimbru, mămăligă de salvie, piele și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Ravioli Marsala de pui Buitoni cu sos de cremă Marsala de ciuperci, Coaste scurte de vită fierte cu Tortelloni într-un sos de cremă Marsala (aragaz lent ), și Pui Marsala.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 F. Clătiți puiul, uscați-l cu prosoape de hârtie și condimentați ambele părți cu sare și piper.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare, cu fețe înalte, saut. Lucrând în loturi, pui brun pe ambele părți, întorcându-se o dată, 10 până la 12 minute.
Transferați puiul într-un platou; cort liber cu hârtie pergament, apoi folie, pentru a se încălzi. După ce tot puiul este rumenit, se toarnă excesul de grăsime.
Adăugați ceapa, roșiile și cimbru în tigaie. Gatiti, amestecand ocazional, pana se rumenesc, aproximativ 4 minute.
Se toarnă Marsala; gatiti pana se reduce la jumatate, aproximativ 5 minute. Puneți puiul în tigaie și turnați în stoc; aduceți la foc mic.
Transferați la cuptor; gatiti pana cand puiul este fiert si fraged, aproximativ 35 de minute.
Transferați puiul într-un platou și acoperiți pentru a se încălzi.
Îndepărtați excesul de grăsime din lichid în tigaie; fierbeți lichidul la foc mediu-mare până se îngroașă ușor, aproximativ 5 minute. Pentru a servi, împărțiți mămăliga între boluri puțin adânci și aranjați puiul deasupra; lingură sos de tigaie peste fiecare.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA