Marsalanul de pui fiert este un fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $5.53 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 744 calorii, 46G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Dacă aveți cimbru, mămăligă de salvie, piele și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 46%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Ravioli Marsala de pui Buitoni cu sos de cremă Marsala de ciuperci, Coaste scurte de vită fierte cu Tortelloni într-un sos de cremă Marsala (aragaz lent ), și Pui Marsala.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 F. Clătiți puiul, uscați-l cu prosoape de hârtie și condimentați ambele părți cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare, cu fețe înalte, saut. Lucrând în loturi, pui brun pe ambele părți, întorcându-se o dată, 10 până la 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Transferați puiul într-un platou; cort liber cu hârtie pergament, apoi folie, pentru a se încălzi. După ce tot puiul este rumenit, se toarnă excesul de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți Sotați
4
Adăugați ceapa, roșiile și cimbru în tigaie. Gatiti, amestecand ocazional, pana se rumenesc, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Se toarnă Marsala; gatiti pana se reduce la jumatate, aproximativ 5 minute. Puneți puiul în tigaie și turnați în stoc; aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Transferați la cuptor; gatiti pana cand puiul este fiert si fraged, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Transferați puiul într-un platou și acoperiți pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
8
Îndepărtați excesul de grăsime din lichid în tigaie; fierbeți lichidul la foc mediu-mare până se îngroașă ușor, aproximativ 5 minute. Pentru a servi, împărțiți mămăliga între boluri puțin adânci și aranjați puiul deasupra; lingură sos de tigaie peste fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
9
Gust
10
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA