Marsala de pui cu salvie

Marsala de pui cu salvie
Marsala de pui cu salvie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $2.04 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 414 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui cu conținut scăzut de sare, marsala importată, frunze de salvie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Marsala de pui cu salvie proaspătă și ciuperci nasture, Ravioli Marsala de pui Buitoni cu sos de cremă Marsala de ciuperci, și Curcan prăjit cu unt de salvie și ceapă și sos Marsala.

Instrucțiuni

1
Presărați puiul cu sare și piper. Praf cu făină; scuturați excesul. Topiți 3 linguri de unt în tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se adauga salvie tocata; saut 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
3
Adăugați jumătate de pui. Saut până la maro și fierte prin, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
4
Transferați puiul pe platou. Repetați cu untul rămas și puiul. Pui de cort cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Adăugați Marsala și bulion în tigaie; aduceți la fierbere, răzuind orice bucăți rumenite. Se fierbe până când sosul se reduce la 1/2 cană, aproximativ 10 minute. Se condimentează cu sare și piper; lingura peste pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Pui întregPui întreg
Smântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, ReceSmântână Groasă, Plus 1/3 Cană Smântână Groasă, Rece
BulionBulion
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se ornează cu frunze de salvie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 62 de dolari pe sticlă.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Roșu rubiniu intens. Puternic și bogat cu note picante și balsamice urmate de arome de fructe de pădure roșii. Taninurile fine și elegante încântă Palatul anunțând un postgust plăcut și lung.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
Revista