Marsala de pui cu salvie

Marsala de pui cu salvie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $2.04 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 414 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui cu conținut scăzut de sare, marsala importată, frunze de salvie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Rețete similare includ Marsala de pui cu salvie proaspătă și ciuperci nasture, Ravioli Marsala de pui Buitoni cu sos de cremă Marsala de ciuperci, și Curcan prăjit cu unt de salvie și ceapă și sos Marsala.
Instrucțiuni
Presărați puiul cu sare și piper. Praf cu făină; scuturați excesul. Topiți 3 linguri de unt în tigaie mare la foc mediu-mare.
Se adauga salvie tocata; saut 1 minut.
Adăugați jumătate de pui. Saut până la maro și fierte prin, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Transferați puiul pe platou. Repetați cu untul rămas și puiul. Pui de cort cu folie.
Adăugați Marsala și bulion în tigaie; aduceți la fierbere, răzuind orice bucăți rumenite. Se fierbe până când sosul se reduce la 1/2 cană, aproximativ 10 minute. Se condimentează cu sare și piper; lingura peste pui.
Se ornează cu frunze de salvie.