Marsala De Pui Cu Aragaz Lent
Marsala de pui cu aragaz lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,44 USD pe porție. O porție conține 172 calorii, 26g de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, amidon de porumb, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Marsala De Pui Cu Aragaz Lent, Marsalan de pui cu aragaz lent și orez, și Slow Cooker pui brânză Dip cu Marsalan și ciuperci.
Instrucțiuni
Pulverizați aragazul lent de 4 până la 5 litri cu spray de gătit. În aragaz, puneți usturoiul și uleiul.
Presărați puiul cu sare și piper; se pune în aragaz peste usturoi.
Puneți ciupercile peste pui; se toarnă vin peste tot.
Capac; gatiti la foc mic setarea 5-6 ore.
Scoateți puiul din aragaz; așezați pe farfurie și acoperiți pentru a se încălzi. Într-un castron mic, amestecați apa și amidonul de porumb până se omogenizează; se amestecă în lichid în aragaz. Creșteți setarea căldurii la mare; acoperiți și gătiți aproximativ 10 minute sau până când sosul este ușor îngroșat. Întoarceți puiul la aragaz.
Pentru a servi, amestec de ciuperci lingura peste piept de pui; se presara cu patrunjel.