Marsala de pui cu aragaz lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,44 USD pe porție. O porție conține 172 calorii, 26g de proteine, și 5g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, amidon de porumb, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Marsala De Pui Cu Aragaz Lent, Marsalan de pui cu aragaz lent și orez, și Slow Cooker pui brânză Dip cu Marsalan și ciuperci.
Instrucțiuni
1
Pulverizați aragazul lent de 4 până la 5 litri cu spray de gătit. În aragaz, puneți usturoiul și uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Presărați puiul cu sare și piper; se pune în aragaz peste usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
3
Puneți ciupercile peste pui; se toarnă vin peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
4
Capac; gatiti la foc mic setarea 5-6 ore.
5
Scoateți puiul din aragaz; așezați pe farfurie și acoperiți pentru a se încălzi. Într-un castron mic, amestecați apa și amidonul de porumb până se omogenizează; se amestecă în lichid în aragaz. Creșteți setarea căldurii la mare; acoperiți și gătiți aproximativ 10 minute sau până când sosul este ușor îngroșat. Întoarceți puiul la aragaz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Pentru a servi, amestec de ciuperci lingura peste piept de pui; se presara cu patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele