Marsala De Porc Fiert
Marsala de porc fiert ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 31g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 449 calorii. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Dacă aveți la îndemână granule de bouillon cu aromă de vită, filet de porc, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, care este solid. Rețete similare includ Marsala De Pui Fiert, Coaste scurte de vită fierte cu Tortelloni într-un sos de cremă Marsala (aragaz lent ), și Marsala De Porc.
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea din filet; tăiați filetul în felii groase de 1/2 inch.
Combinați făina și sarea într-o pungă de plastic rezistentă, cu fermoar. Sac de etanșare; se agită bine.
Adăugați filet. Sac de etanșare; se agită până se acoperă bine.
Topiți margarina într-o tigaie antiaderentă la foc mediu.
Adăugați filet; gatiti pana se rumeneste, intorcand o data.
Adăugați vin, granule de bouillon și piper în tigaie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 2 minute. Întoarceți filetul în tigaie; acoperiți și fierbeți 2 minute sau până când sosul se îngroașă.