Marsala De Porc Fiert

Marsala De Porc Fiert
Marsala de porc fiert ar putea fi doar băutura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 31g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 449 calorii. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Dacă aveți la îndemână granule de bouillon cu aromă de vită, filet de porc, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, care este solid. Rețete similare includ Marsala De Pui Fiert, Coaste scurte de vită fierte cu Tortelloni într-un sos de cremă Marsala (aragaz lent ), și Marsala De Porc.

Instrucțiuni

1
Tăiați grăsimea din filet; tăiați filetul în felii groase de 1/2 inch.
2
Combinați făina și sarea într-o pungă de plastic rezistentă, cu fermoar. Sac de etanșare; se agită bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)1/4 Cană De Smântână Caldă (jumătate și Jumătate) (110° Până La 115°)
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)Brânză Americană Procesată Ușoară (recomandată: Velveeta Light)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Dulceață KRAFT Pure Red Zmeură, încălzită și Strecurată1/4 Cană De Dulceață KRAFT Pure Red Zmeură, încălzită și Strecurată
3
Adăugați filet. Sac de etanșare; se agită până se acoperă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
4
Topiți margarina într-o tigaie antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
Echipamente pe care le vei folosi
6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
5
Adăugați filet; gatiti pana se rumeneste, intorcand o data.
6
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
7
Adăugați vin, granule de bouillon și piper în tigaie; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 2 minute. Întoarceți filetul în tigaie; acoperiți și fierbeți 2 minute sau până când sosul se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Granule De BouillonGranule De Bouillon
Cotlete De Porc Dezosate, Tăiate în Bucăți De 5 CmCotlete De Porc Dezosate, Tăiate în Bucăți De 5 Cm
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi6 Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
8
Se servește peste paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista