Curry de legume Marrakech necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 6 și costă 1,78 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 9g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 338 calorii. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ardei gras, spanac, cartof dulce și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării indiene. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Marrakesh Curry De Legume, Curry de legume din sudul Indiei cu frunze de Curry, și Marrakesh Stew.
Instrucțiuni
1
Într-un cuptor olandez mare puneți cartofi dulci, vinete, ardei, morcovi, ceapă și trei linguri de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Dulci
Vinete
Morcov
Ardei
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
2
Se sotează la foc mediu timp de 5 minute.
3
Într-o cratiță medie așezați 3 linguri de ulei de măsline, usturoi, turmeric, pudră de curry, scorțișoară, sare și piper și sotati la foc mediu timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Pudră De Curry
Ulei De Măsline
Scorțișoară
Turmeric
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
4
Se toarnă amestecul de usturoi și condimente în cuptorul olandez cu legume în el.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Olandez
5
Adăugați fasolea garbanzo, migdalele, dovleceii, stafidele și sucul de portocale. Simmer 20 de minute, acoperit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Năut
Suc De Portocale
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Migdale
Stafide
6
Adăugați spanacul în oală și gătiți încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Dry Creek Vineyard Dry Chenin Blanc, vin. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.