Marocan-frecat friptură la grătar & cartofi dulci

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați friptura la grătar și cartofii dulci cu frecare marocană. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 28G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 260 calorii. Pentru $2.8 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 39 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 33 minute. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Dacă aveți la îndemână cartofi dulci, piper cayenne, coriandru măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi scorțișoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Răsuciri De Scorțișoară ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este extraordinar. Încercați Marocan-frecat friptură la grătar și cartofi dulci, Rețetă Marocană De Friptură La Grătar Și Cartofi Dulci, și Friptură La Grătar Marrakech Și Cartofi Dulci pentru rețete similare.
Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir
Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Maddalena Merlot cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Maddalena Merlot]()
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferă arome de fructe coapte și condimente de stejar cu note de vanilie și anason. Aromele de fructe coapte includ prune strălucitoare și zmeură. Aromele de fructe salută palatul, iar taninurile moi încadrează textura proaspătă care acoperă gura.