Maro Ale Caramel Porumb
Brown Ale Caramel porumb este un vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 16. O porție conține 153 calorii, 3G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 32 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Un amestec de arahide de cocktail, zahăr brun, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Porumb Caramel Cu Zahăr Brun Cu Floare De Sel, Porumb Caramel Cu Zahăr Brun Cu Floare De Sel, și Brown Ale Caramel porumb: cadouri din bucătărie.
Instrucțiuni
Cuptor de căldură la 300 F. Linia de 15x10x1-inch două tigăi cu folie. Pulverizați folia cu spray de gătit.
Într-un castron mare, așezați floricele, covrigii și arahidele; pus deoparte.
În cratița de 2 litri, încălziți ale la foc mediu, amestecând frecvent, până când se reduce la 1/4 cană, aproximativ 6 minute.
Se toarnă în pahar de măsurare a lichidului pentru a confirma măsura.
Adăugați înapoi în cratiță. Se amestecă zahărul brun, siropul și untul. Gatiti la foc mediu pana la bule in jurul marginilor, amestecand ocazional.
Reduceți focul la mediu-mic; gatiti aproximativ 5 minute mai mult, amestecand ocazional, pana se ingroasa si siropos.
Se ia de pe foc; se amestecă cu grijă sarea.
Se toarnă peste amestecul de floricele în castron; aruncați până se acoperă uniform.
Răspândiți amestecul de popcorn în tigăi.
Coaceți 20 de minute, amestecând la fiecare 5 minute, pentru a carameliza amestecul. Se răcește complet, aproximativ 1 oră. Rupe în bucăți. A se păstra într-un recipient etanș.