Marinat Zucchini în stilul Napoli: Zucchine Marinate
Marinat Zucchini în stilul Napoli: Zucchine marinat este un fără gluten și vegan rețetă cu 4 porții. O porție conține 200 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca o garnitura, și se face în jurul valorii de 35 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, frunze de pătrunjel, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 63%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Marinate dovlecei în stilul Napoli, Carote marinate (morcovi marinați), și Supă de legume în stilul Napoli: Cianfotta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Spălați și uscați dovleceii.
Tăiați longitudinal în felii groase de 1/3 inci.
Așezați feliile de dovlecel într-un colizor, presărați sare și dați deoparte pentru a se scurge timp de 2 ore.
Într-o cratiță mare, încălziți uleiul de măsline la foc mediu.
Așezați feliile de dovlecel scurse în tigaie și gătiți ușor până se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 3 minute pe fiecare parte, având grijă să nu ardeți feliile. Pune deoparte.
Într-o altă cratiță, aduceți oțetul și zahărul la fierbere la foc mare.
Adăugați un vârf de fulgi de piper și un vârf de sare.
Așezați feliile de dovlecel plate într-un castron puțin adânc, cu feliile de usturoi, busuiocul și pătrunjelul împrăștiate pe tot parcursul.
Se toarnă oțetul peste feliile de dovlecel și se lasă la marinat, acoperit, cel puțin 24 de ore înainte de servire.