Marinara De Bază

Marinara De Bază
Marinara de bază ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 46 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24 și costă 30 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, semințe de fenicul, busuioc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Sos Marinara De Bază, Cum Se Face Sosul Marinara De Bază, și Midii Marinara.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Adăugați ceapa în tigaie; gatiti 4 minute, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată CuburiCuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
3
Adăugați zahăr și următoarele 7 ingrediente (prin semințe de fenicul); gatiti 1 minut, amestecand constant. Se amestecă oțet; gatiti 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
4
Adăugați bulion și roșii; aduceți la foc mic. Gatiti la foc mic timp de 55 de minute sau pana cand sosul se ingroasa, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roșii Medii4 Roșii Roșii Medii
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
5
Pentru a păstra în congelator: oală la temperatura camerei sau sos răcit în recipiente de plastic sau pungi de plastic cu fermoar. Sigilați și congelați până la patru luni. Luați în considerare congelarea sosului în trepte de o cană (în valoare de două porții). În acest fel, puteți scoate exact cât doriți pentru mesele viitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
PolonicPolonic
6
Pentru a dezgheța sosul: încercați una dintre cele trei metode.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
7
Decongelați la frigider peste noapte.
8
Așezați blocuri înghețate într-o cratiță. Acoperiți și aduceți la foc mic la foc mediu, amestecând ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru UnsUnt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
9
Așezați blocuri înghețate într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde. Acoperiți și cuptorul cu microunde la un minut la un moment dat, amestecând după fiecare creștere până la dezghețare.
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
10
Pentru a spori gustul: perioadele lungi în congelator pot estompa gustul roșiilor. Pentru a îmbogăți sosul dezghețat, adăugați o jumătate de linguriță de coajă de lămâie rasă fin sau o linguriță de oțet balsamic în timp ce reîncălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate1 Baton De Bomboane De Ciocolată Cu Lapte Cu Migdale (4-1/4 Uncii), Tocate
4 Roșii Roșii Medii4 Roșii Roșii Medii
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate6
Revista