Marinara De Bază
Marinara de bază ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 46 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24 și costă 30 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, semințe de fenicul, busuioc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Sos Marinara De Bază, Cum Se Face Sosul Marinara De Bază, și Midii Marinara.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu.
Adăugați ceapa în tigaie; gatiti 4 minute, amestecand frecvent.
Adăugați zahăr și următoarele 7 ingrediente (prin semințe de fenicul); gatiti 1 minut, amestecand constant. Se amestecă oțet; gatiti 30 de secunde.
Adăugați bulion și roșii; aduceți la foc mic. Gatiti la foc mic timp de 55 de minute sau pana cand sosul se ingroasa, amestecand ocazional.
Pentru a păstra în congelator: oală la temperatura camerei sau sos răcit în recipiente de plastic sau pungi de plastic cu fermoar. Sigilați și congelați până la patru luni. Luați în considerare congelarea sosului în trepte de o cană (în valoare de două porții). În acest fel, puteți scoate exact cât doriți pentru mesele viitoare.
Pentru a dezgheța sosul: încercați una dintre cele trei metode.
Decongelați la frigider peste noapte.
Așezați blocuri înghețate într-o cratiță. Acoperiți și aduceți la foc mic la foc mediu, amestecând ocazional.
Așezați blocuri înghețate într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde. Acoperiți și cuptorul cu microunde la un minut la un moment dat, amestecând după fiecare creștere până la dezghețare.
Pentru a spori gustul: perioadele lungi în congelator pot estompa gustul roșiilor. Pentru a îmbogăți sosul dezghețat, adăugați o jumătate de linguriță de coajă de lămâie rasă fin sau o linguriță de oțet balsamic în timp ce reîncălziți.