Marinara de bază ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 46 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 24 și costă 30 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, semințe de fenicul, busuioc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Sos Marinara De Bază, Cum Se Face Sosul Marinara De Bază, și Midii Marinara.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Adăugați ceapa în tigaie; gatiti 4 minute, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Adăugați zahăr și următoarele 7 ingrediente (prin semințe de fenicul); gatiti 1 minut, amestecand constant. Se amestecă oțet; gatiti 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva Pumni
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
4
Adăugați bulion și roșii; aduceți la foc mic. Gatiti la foc mic timp de 55 de minute sau pana cand sosul se ingroasa, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
5
Pentru a păstra în congelator: oală la temperatura camerei sau sos răcit în recipiente de plastic sau pungi de plastic cu fermoar. Sigilați și congelați până la patru luni. Luați în considerare congelarea sosului în trepte de o cană (în valoare de două porții). În acest fel, puteți scoate exact cât doriți pentru mesele viitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
Polonic
6
Pentru a dezgheța sosul: încercați una dintre cele trei metode.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
7
Decongelați la frigider peste noapte.
8
Așezați blocuri înghețate într-o cratiță. Acoperiți și aduceți la foc mic la foc mediu, amestecând ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
9
Așezați blocuri înghețate într-un castron sigur pentru cuptorul cu microunde. Acoperiți și cuptorul cu microunde la un minut la un moment dat, amestecând după fiecare creștere până la dezghețare.
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 Palmă
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
10
Pentru a spori gustul: perioadele lungi în congelator pot estompa gustul roșiilor. Pentru a îmbogăți sosul dezghețat, adăugați o jumătate de linguriță de coajă de lămâie rasă fin sau o linguriță de oțet balsamic în timp ce reîncălziți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Pere Bartlett Sau D'Anjou
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe