Marinara De Bază
Marinara de bază ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție conține 101 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 11. Mergeți la magazin și ridicați roșii fără sare, sare, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 52%. Rețete similare includ Marinara De Bază, Sos Marinara De Bază, și Cum Se Face Sosul Marinara De Bază.
Instrucțiuni
Saut ceapa în ulei fierbinte într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare 5 minute sau până se înmoaie.
Adăugați zahăr și următoarele 3 ingrediente; saut 1 minut. Se amestecă oțet; gatiti 30 de secunde.
Adăugați bulion și roșii. Aduceți la fierbere; reduceți focul la minim și fierbeți, amestecând ocazional, 55 de minute sau până când sosul se îngroașă.
Notă: Am testat cu râșnița de condimente pentru ierburi italiene McCormick (setată pe mediu) și roșiile zdrobite dei Fratelli.