Marinara De Bază

Marinara De Bază
Marinara de bază ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție conține 101 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 11. Mergeți la magazin și ridicați roșii fără sare, sare, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 52%. Rețete similare includ Marinara De Bază, Sos Marinara De Bază, și Cum Se Face Sosul Marinara De Bază.

Instrucțiuni

1
Saut ceapa în ulei fierbinte într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare 5 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
2
Adăugați zahăr și următoarele 3 ingrediente; saut 1 minut. Se amestecă oțet; gatiti 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
ZahărZahăr
3
Adăugați bulion și roșii. Aduceți la fierbere; reduceți focul la minim și fierbeți, amestecând ocazional, 55 de minute sau până când sosul se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
BulionBulion
SosSos
4
Notă: Am testat cu râșnița de condimente pentru ierburi italiene McCormick (setată pe mediu) și roșiile zdrobite dei Fratelli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii ZdrobiteRoșii Zdrobite
CondimenteCondimente

Echipamente

DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții11
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista