Marinada Italiană-Muștar

Marinada Italiană-Muștar
Marinada italiană-muștar este o fără gluten, primar, întreg 30 și vegetarian marinada. Pentru 13 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 17 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână piper, pătrunjel cu frunze plate, cățel de usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un nu atât de super scor spoonacular de 19%. Rețete similare includ Marinată De Muștar De Mere, Marinată de muștar fără deșeuri, și Marinada de muștar de miere pentru pui sau somon.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună primele 6 ingrediente până se combină bine; amestecați caperele și pătrunjelul. Utilizați imediat sau acoperiți și răciți până când este gata de utilizare. A se păstra într-un recipient etanș la frigider până la 3 zile. Dacă este răcit, amestecați înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
1
Turnați marinada italiană-muștar într-un vas superficial sau o pungă mare de congelator din plastic cu fermoar; adăugați 4 (7 - la 8-oz.) piept de pui jupuit și dezosat. Acoperiți sau sigilați și răciți cel puțin 8 ore sau până la 24 de ore, rotind ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2
Scoateți puiul din marinată, aruncând marinada. Se usucă puiul și se presară cu 1 linguriță. sare și 1/2 linguriță. pepper. Gatiti puiul in 1 pana la 2 linguri. ulei de măsline fierbinte în tigaie mare la foc mediu 6 până la 8 minute pe fiecare parte sau până când este gata. Face 4 portii; Prep:10 min., Chill: 8 ore., bucătar:16 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAsezonareMarinada
Revista