Marinada fajita III

Marinada fajita III
Fajita Marinade III este un fără gluten, întreg 30 și vegan rețetă cu 3 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 119 calorii. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult această marinadă. 6 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, cimbru, oregano și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce nu este atât de spectaculos. Rețete similare sunt Marinada Fajita, Marinada Fajita I, și Marinată Fajita De Vită.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați împreună ulei vegetal, suc de lămâie, ceapă verde, rozmarin, cimbru, oregano și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Ceapa VerdeCeapa Verde
Suc De LămâieSuc De Lămâie
RozmarinRozmarin
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
UsturoiUsturoi
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Puneți carnea de vită sau puiul în marinată. Acoperiți și marinați la frigider cu aproximativ 24 de ore înainte de grătar, după cum doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
Carne De VităCarne De Vită

Echipamente

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Pinot Noir, Riesling, și Sparkling rossifix sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ai putea încerca este WindRacer Russian River Pinot Noir. Are 4,7 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 60 de dolari.
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
WindRacer Râul Rus Pinot Noir
Aromele frumoase de sassafras, mocha și lemn dulce negru demonstrează personalitatea unică și îndrăzneață a văii râului rus. Aromele distincte de fructe mărăcinoase, stejar dulce și piper alb duc la un vin larg, echilibrat, cu aciditate alimentară. Zilele calde și însorite ale râului rus și nopțile răcoroase de ceață sunt optime pentru Pinot Noir – vinurile au o textură și o greutate deosebite, fără a fi exagerate sau a-și pierde aciditatea naturală. Aromele și aromele clasice adânci și întunecate pe care râul rus este cunoscut pentru strălucirea în acest vin.
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții3
Scor De Sănătate2
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareAsezonareMarinada
Revista