Marinada Coreeană Picantă
Nevoie de un marinată fără gluten și vegană? Marinada coreeană picantă ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 3. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 283 calorii. Pentru $ 2.57 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare coreeană. Un amestec de îndulcitor fără calorii, ghimbir măcinat, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Marinada coreeană de carne (picantă sau non-picantă), Grătar coreean BBQ scurt coaste câini w / dulce piersic savura + picant Coreeană Slaw, și Coreeană Bbq Marinata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie la foc mare, bateți împreună îndulcitorul granulat SPLENDA XV, sosul de soia, apa, pudra de ceapă și ghimbirul măcinat. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți 5 minute.
Scoateți amestecul de pe foc, răciți și bateți în suc de lămâie și pastă fierbinte de chile.
Puneți puiul în amestec. Acoperiți și marinați la frigider cu cel puțin 4 ore înainte de a pregăti puiul după dorință.