Marinada Coreeană Picantă

Marinada Coreeană Picantă
Nevoie de un marinată fără gluten și vegană? Marinada coreeană picantă ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 3. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 283 calorii. Pentru $ 2.57 pe portie, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare coreeană. Un amestec de îndulcitor fără calorii, ghimbir măcinat, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 19%, ceea ce nu este atât de excelent. Încercați Marinada coreeană de carne (picantă sau non-picantă), Grătar coreean BBQ scurt coaste câini w / dulce piersic savura + picant Coreeană Slaw, și Coreeană Bbq Marinata pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie la foc mare, bateți împreună îndulcitorul granulat SPLENDA XV, sosul de soia, apa, pudra de ceapă și ghimbirul măcinat. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De GhimbirPraf De Ghimbir
Praf De CeapăPraf De Ceapă
Sos De SoiaSos De Soia
îndulcitorîndulcitor
SplendaSplenda
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
2
Scoateți amestecul de pe foc, răciți și bateți în suc de lămâie și pastă fierbinte de chile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De ChiliPastă De Chili
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Puneți puiul în amestec. Acoperiți și marinați la frigider cu cel puțin 4 ore înainte de a pregăti puiul după dorință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca eseul Chenin Blanc Blend. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Eseu Chenin Blanc Blend
Eseu Chenin Blanc Blend
Vechea viță de vie Chenin blanc a fost folosită ca ancoră a acestui vin și îi conferă fructuozitatea intensă și aciditatea răcoritoare. Viognierul adaugă note florale și picante și o bogăție moale și atrăgătoare Palatului. Perfect cu fructe de mare la grătar și pui.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții3
Scor De Sănătate2
Bucătăriicoreeanăasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareAsezonareMarinada
Revista