Margherita Pizza

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Margherita Pizzan. Această rețetă face 5 porții cu 839 calorii, 31g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.45 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 21 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți la îndemână făină nealbită, mozzarella de bivoliță, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este remarcabil. Încercați Pizza Margherita cu sos de pizza cu roșii prăjite, Pizza Margherita, și Margherita Pizza pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F. Puneți o tigaie cu jeleu sau o tigaie cu jumătate de foaie în cuptor.
Începeți prin a face sosul de roșii. Într-o tigaie mare la foc mediu, adăugați 2 linguri de ulei de măsline, usturoiul tocat, cimbru și oregano. Gatiti pana cand doar parfumat, apoi se adauga rosiile zdrobite si se condimenteaza cu sare si piper, dupa gust. Coborâți focul și fierbeți timp de 7 până la 8 minute pentru a reduce și concentra aroma. Opriți focul și lăsați-l deoparte.
Scoateți tigaia cu jeleu preîncălzită din cuptor și stropiți puțin ulei de măsline pe întreaga suprafață.
Tăiați aluatul în 2 bucăți și rezervați 1 bucată pentru o altă utilizare. Întindeți aluatul de pizza, astfel încât să fie doar mai mare decât tigaia, apoi așezați-l în tigaie, astfel încât aluatul să vină pe laturi pentru a forma o crustă pe jantă. Ungeți cu sos de roșii, apoi rupeți mozzarella și împrăștiați-o uniform peste vârful plăcintei. Rupeți frunzele de busuioc, întindeți-le deasupra și stropiți cu puțin mai mult ulei de măsline. Dă-i un sezon final cu sare și piper, după gust, apoi coace în cuptorul încins până devine auriu și bubuit, aproximativ 15 până la 18 minute
Într-un castron mic, combinați drojdia, zahărul și apa și amestecați ușor pentru a se dizolva.
Lăsați amestecul să stea până când drojdia prinde viață și începe să spumeze, 5 până la 10 minute.
Dacă utilizați un mixer de suport, combinați sarea și făina în castron și pulsați de câteva ori pentru a amesteca.
Adăugați amestecul de drojdie, la cea mai mică viteză, până când făina încorporează. Când aluatul începe să se unească, creșteți viteza la mediu și amestecați până când aluatul se adună într-o bilă. Acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 2 minute.
Adăugați uleiul de măsline și pulsați de câteva ori. Opriți mașina periodic pentru a răzui aluatul de pe cârlig. Obțineți o senzație de aluat pe măsură ce îl faceți strângând o cantitate mică între degetul mare și degete. Dacă este sfărâmicios, adăugați mai multă apă, dacă este lipicioasă, adăugați mai multă făină, 1 lingură la un moment dat. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor înmuiată și pliați-l peste el de câteva ori, frământând până când este neted și elastic.
Dacă faceți aluatul manual, adăugați amestecul de drojdie într-un castron mare și amestecați sarea și cele 2 linguri de ulei de măsline. Apoi începeți să amestecați în făină. Când amestecul devine prea rigid pentru a se amesteca cu o lingură, frământați restul făinii cu mâna, adăugând suficient, astfel încât aluatul să fie moale, dar nu prea lipicios. Pe măsură ce lucrați, strângeți o cantitate mică de aluat între degetul mare și degete. Dacă este sfărâmicios, adăugați mai multă apă; dacă este lipicios, adăugați mai multă făină, câte 1 lingură pe rând. Frământați până la neted și elastic, aproximativ 10 minute.
Formați aluatul într-o rundă și puneți-l într-un bol ușor uns, întorcându-l pentru a acoperi aluatul în întregime cu uleiul. Acoperiți cu folie de plastic sau un prosop umed și lăsați-l să crească într-un loc cald (adică peste o lumină pilot de gaz) până când își dublează dimensiunea, aproximativ 1 oră.
Se scoate din cuptor, se taie felii și se servește. .