Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Margherita Pizzan. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 279 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Un amestec de pătrunjel cu frunze plate, parmezan, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este solid. Încercați Pizza Margherita cu sos de pizza cu roșii prăjite, Pizza Margherita, și Margherita Pizza pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se dizolvă drojdia și zahărul în apă într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Apă
Drojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
Bol
2
Adăugați 2 1/2 căni de făină, 1 lingură de făină de porumb, 1 lingură de ulei de măsline și 1/4 linguriță de sare în amestecul de drojdie. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă. Frământați până la neted și elastic (aproximativ 10 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Făină De Porumb
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
Drojdie
Sare
3
Adăugați suficientă făină rămasă, câte 1 lingură la un moment dat, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți lipicios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
4
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 50 de minute sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.) Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să se odihnească 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Aluat
Punch
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6
Rulați aluatul într-un cerc de 13 inci pe o suprafață făinoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
7
Așezați aluatul pe o foaie de copt presărată cu 1 lingură de făină de porumb. Crimpați marginile aluatului cu degetele pentru a forma o jantă. Acoperiți și lăsați aluatul să crească 15 minute sau până se umflă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Porumb
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
8
Combinați brânzeturile; pus deoparte.
9
Combinați pătrunjelul, usturoiul și 1 linguriță de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Pătrunjel
Usturoi
10
Ungeți amestecul de usturoi peste aluat. Se acoperă cu 1 cană amestec de brânză și felii de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Roșii
Brânză
Usturoi
Aluat
11
Se presară cu amestecul de brânză rămas, 1/4 linguriță sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză
Piper
Sare
12
Coaceți la 400 timp de 20 de minute sau până când brânza se topește.
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Casaloste Chianti Classico Riserva cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 28 de dolari pe sticlă.