Margherita Piadine
Margherita Piadine ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 311 calorii, 13g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați piper, ulei de măsline, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Prosciutto-Mozzarella Piadine, Asparagus Insalata Piadine, și Brânză de capră și verdeață Piadine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Înveliți o foaie mare de copt cu spray de gătit.
Întindeți aluatul pe foaia de copt pregătită; tăiați aluatul transversal în jumătate, creând 2 dreptunghiuri mai mici.
Periați suprafața aluatului cu 1 linguriță de ulei; presărați usturoi, busuioc și 1/8 linguriță de piper.
Coaceți la 425 timp de 8 minute sau până când crusta este aurie, dar totuși flexibilă.
În timp ce crusta se coace, combinați uleiul rămas, restul de 1/8 linguriță piper, oțet și sare într-un castron mare, amestecând cu un tel.
Adăugați rucola și roșiile; aruncați bine.
Aranjați feliile de brânză pe lungime pe partea lungă a crustelor; deasupra cu amestec de rucola. Îndoiți aluatul peste umplutură, creând 2 sandvișuri dreptunghiulare lungi.
Coaceți încă 1 până la 2 minute sau până când brânza se topește.
Tăiați fiecare dreptunghi transversal în jumătate.
Se servește cu: salată de năut Lemony