Pui Parmigiana simplu
Parmigiana de pui simplu necesită aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 2 porții cu 573 de calorii, 44 g de proteine și 22 g de grăsime fiecare. Pentru 3,23 USD per porție, această rețetă acoperă 28% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Vă este adus de Allrecipes. 16 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Câteva persoane le-a plăcut foarte mult acest preparat mediteranean. Mergeți la magazin și luați pesmet, jumătăți de piept de pui, parmezan și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 73%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Melanzane alla Parmigiana - Aubergine parmigiana, Melanzane alla Parmigiana - Aubergine parmigiana și Melanzane alla Parmigiana - Aubergine parmigiana.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Ungeți ușor o tavă medie de copt.
Se toarnă oul într-un castron mic și puțin adânc.
Pune pesmetul într-un castron separat. Înmuiați puiul în ou, apoi în pesmet.
Așezați puiul acoperit pe foaia de copt pregătită și coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 40 de minute sau până când nu mai devine roz și sucurile curg limpede.
Turnați 1/2 din sosul de paste într-o tavă de copt de 7 x 11 inci.
Puneți puiul peste sos și acoperiți cu sosul rămas.
Deasupra se presara mozzarella si parmezan si se da la cuptorul preincalzit pentru 20 de minute.
Vin recomandat: Chianti, Montepulciano, Vinul Barbera
Chianti, Montepulciano și Vinul Barbera sunt alegerile mele de top pentru Chicken Parmezan. Când puiul este combinat cu sos de roșii și brânză, se poate descurca cu un vin roșu ușor sau mediu. Deoarece acesta este un fel de mâncare italo-american, am mers pe vinuri italiene. Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru cu o evaluare de 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 80 de dolari pe sticlă.
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Spuma fină de bule delicate însoțește elegant strălucirile culorii sale aurii. Un cuvée care te va surprinde prin intensitatea sa pura a aromelor de fructe uscate, migdale si alune proaspete amestecate cu cele din fructe cu pulpa alba. Senzația de cremoasă a bulei asociată aromelor de brioșă cu unt și aromelor minerale. Finisaj persistent cu o dulceață proaspătă și elegantă. Această sticlă grozavă va face o căsătorie perfectă cu caviar sau stridii fine, dar și cu pește și fructe de mare la grătar.