Margarita De Mure
Nevoie de o băutură fără gluten și vegană? Margarita de mure ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 236 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 8. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de zahăr granulat, var, grand marnier și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 15%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Margarita De Mure, Margarita De Mure, și Margarita De Mure.
Instrucțiuni
Combinați 1 1/2 linguri zahăr granulat și sare kosher într-un vas.
Tăiați varul în 9 pene; frecați jantele de 8 pahare cu 1 pană de var. Scufundați jantele de pahare în amestec de sare.
Combinați apa și 1/2 cană de zahăr într-o cană de măsurare din sticlă sigură pentru cuptorul cu microunde. Cuptor cu microunde la mare 2 1/2 minute, amestecând pentru a dizolva zahărul; rece.
Combinați siropul, tequila, Grand Marnier, sucul proaspăt de lămâie și murele într-un blender; procesați până se omogenizează. Se strecoară amestecul printr-o sită căptușită cu pânză de brânză peste un ulcior; aruncați solidele.
Garnisiți cu pene de var rămase.