Mare guacamol
Marele guacamole durează aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo are 329 calorii, 4G de proteine, și 30g de grăsime pe porție. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 7 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Un amestec de coriandru, avocado, ardei jalape de la un borcan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Cu o lingură scor de 97%, acest fel de mâncare este spectaculos. Rețete similare includ Mare Guacamol, Marele guacamol al lui Ioan, și Guacamole: o baie excelentă pentru chipsurile de tortilla.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați coriandrul, usturoiul și jalapeosul cu sucul de lămâie. Cojiți, sâmburați și zdrobiți aproximativ avocado cu un tocător de cartofi, adăugați-le în castron cu celelalte ingrediente și niște condimente și serviți cu fajitas sau cu niște chipsuri de tortilla pentru a începe.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Guacamole funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling și Sparkling ross8. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Un vin pe care l-ați putea încerca este Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 58 de dolari.
![Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir]()
Dutton-Goldfield Emerald Ridge Vineyard Pinot Noir
Vintage - ul din 2016 al Emerald Ridge Pinot este deosebit de concentrat și plin de viață, prezentând frumos rădăcinile sale din Valea Verde. Aromele strălucitoare de cireșe, cutie de trabucuri și plăcintă cu rubarbă conduc calea, urmate de mirosuri mai întunecate de afine, mure și floare de zmeură după timp în pahar. Notele savuroase de cimbru, cardamom și cuișoare oferă un strat suplimentar de complexitate. Gura este plină de fructe dulci de cireșe/fructe de pădure, purtate pe taninuri ferme, oferind vinului acea delicioasă care te face să te întorci pentru mai mult. Placinta de cirese inchisa cu condimente de nucsoara ecou in finisajul energetic. Notele sărate și acidulate ale unui cheddar de capră îmbătrânit scot în evidență fructele dulci din vin, la fel ca o șuncă afumată savuroasă sau bruschetta de ciuperci.