Maque Choux

Maque Choux
Maque Choux ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $2.18 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 490 calorii. Această rețetă de la Closet Cooking are 1 fani. Dacă aveți la îndemână grăsime de slănină, ceapă verde, roșii și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Creolă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 43%. Acest scor este bun. Încercați Maque Choux, Maque Choux, și Vegetarian Maque Choux pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați boabele de porumb din știulet, dar tăiați-le doar în aproximativ 2/3 din drum și puneți-le deoparte.Răsturnați restul de 1/3 din boabele de porumb într-un castron mare și lăsați-le deoparte.Topiți untul într-o tigaie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De PorumbBoabe De Porumb
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se adaugă ceapa, țelina și ardeiul gras și se sotează până se înmoaie, aproximativ 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați porumbul, roșiile, smântâna și cimbru și fierbeți până când sosul se îngroașă, aproximativ 10-15 minute.Folosiți un blender de imersie pentru a curăța 1/4 din amestecul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
4
Se amestecă ceapa verde, se condimentează cu sare, piper și cayenne după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Cajun funcționează foarte bine cu Albarino, vin de culoare roșie și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai scăzut, vor completa căldura în mâncărurile picante cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Un vin pe care l-ați putea încerca este la Marea Kristy Vineyard Albarino. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 28 de dolari.
La Marea Kristy Vineyard Albarino
La Marea Kristy Vineyard Albarino
Luminos, proaspăt și crocant, cu note de caș de lămâie și mandarină. Pe gust prezintă textură elegantă și aciditate strălucitoare pe finisaj.Se împerechează bine cu stridii, pește la grătar și bucătării picante.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții2
Scor De Sănătate9
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista