Maple Shortbread
Maple Shortbread ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 167 calorii, 2G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, vanilie, făină nealbită și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Pâine Scurtă De Arțar-Nuc, Maple Pecan Shortbread, și Bacon Arțar Shortbread.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F și puneți o tigaie de tartă de 9 inci cu fundul detașabil în congelator pentru a se răci.
Amestecați untul, zahărul brun, 2 linguri de zahăr de arțar și vanilia într-un robot de bucătărie până se omogenizează, aproximativ 30 de secunde. Cerneti faina, amidonul de porumb si sarea peste amestecul de unt si pulsati pana se formeaza aglomerari (aproximativ 8 impulsuri).
Apăsați uniform în tigaie răcită, apoi presărați uniform cu restul de 2 linguri de zahăr de arțar. Înțepați peste tot cu o furculiță și congelați 5 minute.
Coaceți în mijlocul cuptorului până când marginile sunt aurii, 25 până la 30 de minute. Se răcește în tigaie pe un raft 5 minute și, în timp ce este încă cald, se taie în 8 pene. Se răcește complet înainte de a scoate din tigaie.
Shortbread păstrează într-un recipient etanș la temperatura camerei 5 zile.