Maple Pecan Pie
Maple Pecan Pie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 8 și costă 1,68 USD pe porție. O porție conține 445 calorii, 5g de proteine, și 21g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Un amestec de sirop cu aromă de arțar, jumătăți de pecan, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mini Placinta Cu Ciocolata Pecan Cheesecake, Maple Pecan Blondies cu sos de unt de arțar, și Arțar și plăcintă Pecan prăjită cu frișcă de arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 F.
Într-un castron mediu, amestecați făina și 1/2 linguriță de sare.
Tăiați în 1/3 cană plus 1 lingură de scurtare, folosind blender de patiserie sau încrucișând 2 cuțite, până când particulele sunt de mărimea mazării mici.
Se presară în amestec rece aromă de arțar, 1 lingura la un moment dat, se clatina cu furculita pana cand toata faina este umezită și produse de patiserie aproape curăță partea de castron.
Aduna produse de patiserie într-o minge; forma în turtit rotund pe suprafață ușor presarata cu faina. Cu sucitor cu făină, rulați cu 2 inci mai mare decât placa de plăcintă cu capul în jos de 9 inci. Ușura patiserie în placa de plăcintă, apăsând ferm pe partea de jos și lateral. Tăiați marginea superioară a produselor de patiserie la 1 inch de marginea plăcii. Fold și rola de patiserie sub, chiar și cu placa; flaut.
Într-un castron mediu, bateți zahărul, untul, siropul de arțar, 1/2 linguriță de sare și ouăle cu bătătorul de mână până se omogenizează. Se amestecă nucile pecan.
Se toarnă în plăcuța de plăcintă căptușită cu patiserie. Acoperiți marginea produselor de patiserie cu o bandă de folie de 2 până la 3 inci pentru a preveni rumenirea excesivă; îndepărtați folia pentru ultimele 15 minute de coacere.
Coaceți 40 până la 50 de minute sau până când este setat. Se răcește 15 minute. Într-o cratiță de 1 litru, topiți chipsurile de ciocolată și scurtați 1 linguriță la foc mic, amestecând constant; stropiți deasupra plăcintei.
Serviți plăcinta caldă sau rece.