Manicotti de vinete cu umplutură cremoasă de Pesto

Manicotti de vinete cu umplutură cremoasă de Pesto
Manicotti de vinete cu umplutură cremoasă de Pesto ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 330 calorii, 20g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.03 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de frunze de spanac, nuci de pin, brânză ricotta și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, care este solid. Încercați Manicotti de vinete cu umplutură cremoasă de Pesto, Vinete Manicotti, și Manicotti cu sos de vinete pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați 1/4 cană de brânză mozzarella și următoarele 9 ingrediente (brânză mozzarella prin usturoi) într-un robot de bucătărie și procesați până se omogenizează. Puneți amestecul pesto deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
2
Aranjați jumătate din feliile de vinete într-un singur strat pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit. Se fierbe 5 minute sau până se rumenesc ușor și foarte fragede. Repetați procedura cu vinetele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
3
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Întindeți 1 cană sos de spaghete în fundul unui vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
5
Așezați feliile de vinete, părțile rumenite în jos, pe o suprafață netedă; lingură aproximativ 2 linguri amestec pesto în centrul fiecărei felii (cantitatea va varia de la 1 la 3 linguri în funcție de mărimea feliilor de vinete).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
6
Rulați, începând de la capete scurte; așezați rulourile de vinete, coaseți părțile în jos, peste sos. Repetați procedura cu amestecul de vinete și pesto rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
7
Se toarnă 1 cană sos de spaghete peste rulourile de vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
1 Pungă De Spanac Proaspăt1 Pungă De Spanac Proaspăt
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
8
Coaceți la 375 timp de 30 de minute. Se acoperă cu 1/4 cană de brânză mozzarella; coaceți încă 10 minute sau până când brânza se rumeneste ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Cruzi MărunțițiCartofi Cruzi Mărunțiți
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
9
Notă: orice amestec de pesto rămas poate fi folosit ca topping pentru felii de roșii sau aruncat cu paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse1-3/4 Cani De Varza Murata, Clatite Si Bine Scurse
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate37
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista