Manicotti de cârnați
Brânza cu cârnați Manicotti este un fel principal care servește 5. O porție conține 317 calorii, 33 g de proteine și 11 g de grăsime. Pentru 2,28 USD per porție, această rețetă acoperă 26% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de semințe de fenicul, albușuri de ou, brânză de vaci și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 53%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Manicotti cu cârnați și brânză, Manicotti cu cârnați italian și sos cu cremă de brânză și Manicotti cu cârnați.
Instrucțiuni
Gătiți manicotte conform instrucțiunilor de pe ambalaj. Între timp, sfărâmă cârnații într-o tigaie antiaderentă; se adauga ardeiul rosu si ceapa. Gatiti la foc mediu pana cand carnea nu mai este roz si legumele sunt fragede; scurgere.
Scurgeți manicote; pus deoparte.
Într-un castron, combinați amestecul de cârnați, albușurile, brânza de vaci, brânză mozzarella, 1/4 cană parmezan, pătrunjel, busuioc, fenicul și piper. Puneți în coji de manicotti.
Combinați sosul de spaghete și apa; se întinde 1/2 cană într-un 13 inchi neuns. x 9-in. vas de copt. Aranjați scoici peste sos; acoperiți cu sosul rămas.
Acoperiți și coaceți la 350° timp de 35-40 de minute. Descoperi; se presară cu restul de parmezan.
Coaceți 10-15 minute mai mult sau până când brânza se topește.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.