Manicotti alla Romana ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 8 și costă 2,04 USD pe porție. O porție conține 634 calorii, 31g de proteine, și 37g de grăsime. 418 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână făină, jumătate și jumătate, busuioc și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare sunt Manicotti Alla Romana, Gnocchi Alla Romana, și Spiedini Alla Romana.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
2
Se sotează ceapa până devine translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
3
Se sotează usturoiul timp de 1 minut și se amestecă carnea de vită măcinată. Gatiti pana se rumeneste bine si se rumeneste. Se condimentează cu sare și se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită Măcinată
Usturoi
Sare
4
Gatiti spanacul conform instructiunilor pachetului. Între timp, aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Adăugați coji de manicotti și fierbeți jumătate din timpul recomandat pe ambalaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Manicotti
Coji De Paste
6
Scurgeți și acoperiți cu apă rece pentru a opri procesul de gătit și pentru a preveni crăparea cojilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Paste
Apă
7
La amestecul de carne de vită măcinată adăugați spanacul gătit și brânza ricotta. Când amestecul este rece, adăugați ouăle bătute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Ricotta
Carne De Vită Măcinată
Spanac
Ouă
8
Întindeți 1/4 cană sos de spaghete în fundul unui vas de copt de 9x13 inch. Scurgeți ușor cojile de manicotti și umpleți cu grijă fiecare cu amestecul de carne și brânză; așezați cojile în vasul pregătit. Acoperiți ușor vasul cu folie de plastic sau un prosop curat și umed pentru a preveni crăparea cojilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Paste
Manicotti
Brânză
Coji De Paste
Pâine Cu Nuci și Stafide
Carne
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Tava De Copt
9
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
10
Pregătiți sosul alb topind untul într-o cratiță mică la foc mediu. Se amestecă făina și bulionul de pui. Creșteți căldura la mediu-mare și gătiți, amestecând constant, până când începe să buleze. Se amestecă jumătate și jumătate și se aduce la fierbere, amestecând frecvent. Gatiti timp de 1 minut, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon De Pui
Jumătate și Jumătate
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
11
Se ia de pe foc și se amestecă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
12
Se toarnă sau se toarnă sosul uniform peste cojile umplute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scoici Umplute
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
13
Amestecați busuiocul în sosul de spaghete rămas. Se toarnă cu grijă sau se toarnă sosul de spaghete peste sosul alb, încercând să se stratifice sosurile fără a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Paste
Busuioc
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
14
Acoperiți și coaceți timp de 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
15
Scoateți din cuptor, descoperiți și presărați parmezan.