Manicotti Alla Romana

Manicotti Alla Romana
Manicotti alla Romana ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 8 și costă 2,04 USD pe porție. O porție conține 634 calorii, 31g de proteine, și 37g de grăsime. 418 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână făină, jumătate și jumătate, busuioc și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tort de roșii de ciocolată Rose Levy Beranbaum cu ganache misterioasă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare sunt Manicotti Alla Romana, Gnocchi Alla Romana, și Spiedini Alla Romana.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se sotează ceapa până devine translucidă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
3
Se sotează usturoiul timp de 1 minut și se amestecă carnea de vită măcinată. Gatiti pana se rumeneste bine si se rumeneste. Se condimentează cu sare și se lasă deoparte să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
UsturoiUsturoi
SareSare
4
Gatiti spanacul conform instructiunilor pachetului. Între timp, aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Adăugați coji de manicotti și fierbeți jumătate din timpul recomandat pe ambalaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ManicottiManicotti
Coji De PasteCoji De Paste
6
Scurgeți și acoperiți cu apă rece pentru a opri procesul de gătit și pentru a preveni crăparea cojilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PasteCoji De Paste
ApăApă
7
La amestecul de carne de vită măcinată adăugați spanacul gătit și brânza ricotta. Când amestecul este rece, adăugați ouăle bătute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză RicottaBrânză Ricotta
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
SpanacSpanac
OuăOuă
8
Întindeți 1/4 cană sos de spaghete în fundul unui vas de copt de 9x13 inch. Scurgeți ușor cojile de manicotti și umpleți cu grijă fiecare cu amestecul de carne și brânză; așezați cojile în vasul pregătit. Acoperiți ușor vasul cu folie de plastic sau un prosop curat și umed pentru a preveni crăparea cojilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
ManicottiManicotti
BrânzăBrânză
Coji De PasteCoji De Paste
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
CarneCarne
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tava De CoptTava De Copt
9
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Pregătiți sosul alb topind untul într-o cratiță mică la foc mediu. Se amestecă făina și bulionul de pui. Creșteți căldura la mediu-mare și gătiți, amestecând constant, până când începe să buleze. Se amestecă jumătate și jumătate și se aduce la fierbere, amestecând frecvent. Gatiti timp de 1 minut, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bouillon De PuiBouillon De Pui
Jumătate și JumătateJumătate și Jumătate
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
11
Se ia de pe foc și se amestecă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
12
Se toarnă sau se toarnă sosul uniform peste cojile umplute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scoici UmpluteScoici Umplute
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
13
Amestecați busuiocul în sosul de spaghete rămas. Se toarnă cu grijă sau se toarnă sosul de spaghete peste sosul alb, încercând să se stratifice sosurile fără a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
BusuiocBusuioc
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
14
Acoperiți și coaceți timp de 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
15
Scoateți din cuptor, descoperiți și presărați parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
16
Coaceți, neacoperit, încă 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții8
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista