Mango marinat tocită pește-spadă cu Salsa de fructe tropicale

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați peștele-spadă marinat de Mango cu Salsan de fructe tropicale. Acest curs principal are 546 calorii, 35g de proteine, și 29G de grăsime per portie. Pentru $ 6.04 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Dacă aveți nectar de mango, salată de fructe tropicale, jalapeno și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza ghimbir sol ai putea urma acest curs principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 68%, ceea ce este destul de bun. Încercați Pește-spadă ars cu salsa de mango, Mahimahi Pan-ars cu salsa tropicală, și Ton Ars Cu Salsa Tropicală pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru marinada: într-un castron mic, amestecați împreună ingredientele de marinată.
Se toarnă într-o pungă mare de plastic resigilabilă și se adaugă pește-spadă. Sigilați și agitați punga pentru a acoperi complet fripturile. Se pune la frigider și se lasă la marinat cel puțin 1 oră, întorcându-se ocazional.
Pentru salsa: tăiați fructele scurse în bucăți mici.
Combinați fructele și ingredientele rămase într-un bol și puneți-le la frigider pentru a lăsa aromele să se contopească în timp ce peștele se marinează.
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul de canola la foc mediu-mare.
Scoateți peștele din marinată, uscați-l și gătiți până se termină, aproximativ 5 minute pe fiecare parte.
Se servește acoperit cu salsa.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Ziobaffan organic Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![Ziobaffa Organic Pinot Grigio]()
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio