Mango Margaritas

Mango Margaritas
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și băutură prietenoasă cu fodmap? Mango Margaritas ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Pentru $3.15 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 238 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de zahăr, tequila, suc de lămâie îmbuteliat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Mango Margaritas, Mango Margaritas, și Mango Margaritas pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Întindeți un strat subțire de zahăr pe o farfurie. Rulați 1 pană de var în jurul marginii a 2 pahare margarita sau martini. Apăsați jantele în zahăr pe farfurie pentru a crea o margine îngustă cu zahăr pe fiecare pahar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
3
Într-un agitator de cocktail sau un ulcior mic, combinați tequila, nectarul de mango, sucul de lămâie și cuburile de gheață. Agitați sau amestecați energic timp de 30 de secunde. Se strecoară cantități egale în fiecare pahar. Strângeți sucul din 1 bucată de var în fiecare băutură și aruncați bucata de var.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Vin Roșu Spaniol2 Căni De Vin Roșu Spaniol
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat3 Felii De Rubarbă Proaspătă, Plus încă Pentru Ornat
TequilaTequila
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
4
Serviți imediat.
DificultateUșor
Gata În2 m.
Porții2
Scor De Sănătate0
Revista